Magazin

En acı tesadüf

Oya Aydoğan pazar sabahı rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Oya Aydoğan boğazına takılan patatesi çıkarmak isterken Aort damarını yırttı.

En acı tesadüf
09-05-2016 19:47

Ünlü oyuncu 12 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Oya Aydoğan'ın sağlık durumu ile ilgili yapılan son açıklamada durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı. Ünlü sanatçının annesinin yıllar önce benzer bir rahatsızlık geçirdiği öğrenildi.

Oya Aydoğan'dan dün gelen haber hayranlarını korkuttu. Pazar sabahı rahatsızlanan Oya Aydoğan, apar topar hastaneye kaldırıldı. Boğazına takılan patatesi çıkartmak isterken aort damarını yırttığı ortaya çıkan Oya Aydoğan, 12 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Ünlü sanatçının sağlık durumu halen ciddiyetini koruyor. Oya Aydoğan'ın sevenleri hastaneye akın etti..

EN ACI TESADÜF   

'Söylemezsem Olmaz' programındaki arkadaşı Lerzan Mutlu, Oya Aydoğan'ın annesinin de yıllar önce benzer bir rahatsızlık geçirdiğini anlattı.

Mutlu, "Oya Abla bunu hep anlatırdı. Yemek yerken sapasağlam kadın bir anda yere yığıldı. Ondan sonra da toparalayamadı derdi. Oya Abla annesiyle ilgili hep bunu söylerdi. Ali Dayı da Gurur'u aradığında 'aynı anneannen gibi oldu' demiş." dedi.

Hürriyet

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER