Gündem

Engelli ve yaşlı kadının ulaşım sorunu çözüldü

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan engelli ve 74 yaşındaki kadının yol problemi, Altınordu Belediyesi tarafından yürütülen beton yol çalışması ile sona erdi.

Engelli ve yaşlı kadının ulaşım sorunu çözüldü
10-10-2022 21:36

Kirazlimanı Mahallesi YeÅŸiltepe Sokak’ta yaÅŸayan engeli ve rahatsızlıkları bulunan Durdane Medin’in düzenli olarak gereken hastane kontrolleri, yol sorunu nedeniyle zor hale geliyordu.

Ambulansın da giremediÄŸi yolda saÄŸlık görevlileri de güçlük çekerken, durumdan haberdar olan Belediye BaÅŸkanı AÅŸkın Tören’in talimatı ile ekipler alanda çalışma baÅŸlattı. Ekipler, ulaşımı zor olan alanda beton yol çalışması yaparak, yaÅŸlı kadının yıllardır beklediÄŸi problemi ortadan kaldırdı.


Altınordu Belediye BaÅŸkanı AÅŸkın Tören, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hizmet ve çalışmalarımızın merkezinde insan var. Durdane teyzemizin de bu ÅŸehirde yaÅŸayan hiçbir canın da sıkıntı ve sorunlarına kayıtsız kalamayız. Bizim önceliÄŸimiz insanımızın hayatını kolaylaÅŸtırmak, yaÅŸam standardını ve konforunu artırmak.

Durdane teyzemize saÄŸlıklı ömürler diliyorum. Onun yüzünün gülmesi ve hayır duaları bizim için her ÅŸeyden daha deÄŸerli” dedi.


Ulaşım sorunu çözülen Durdane Medin ise yıllardır yaÅŸadığı yol probleminin çözüme kavuÅŸtuÄŸunu ifade ederek, Belediye BaÅŸkanı AÅŸkın Tören’e teÅŸekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER