Bursa

Erikli İyilik Fabrikası, 2 bin öğrenciyi ağırladı

Türkiye’nin en sevilen su markası Erikli, fabrikasının kapılarını Bursalı öğrencilere açtı.

Erikli İyilik Fabrikası, 2 bin öğrenciyi ağırladı
08-01-2018 17:56

UludaÄŸ’ın zirvesindeki kaynaktan baÅŸlayan yolculuÄŸunu “Erikli Ä°yilik Fabrikası” projesi ile hikayeleÅŸtiren marka, Bursa’nın Kestel ilçesinde bulunan ilköÄŸretim okullarında eÄŸitim gören 2 bine yakın öÄŸrenciyi ağırladı. “Erikli Ä°yilik Fabrikası”nı ziyaret eden öÄŸrenciler, doÄŸanın iyilik ve canlılığını Türkiye’nin her köÅŸesine taşıyan Erikli’nin hikâyesine yakından tanıklık etme fırsatı buldu.

Suyun yeryüzüne çıkışından dolum tesislerine ve ÅŸiÅŸelenme sürecine uzanan yolculuÄŸunun anlatıldığı gezide, öÄŸrencilere Erikli’nin sincap karakteri rehberlik etti. Su kaynaklarını ziyaret eden ve dolum tesislerini gezen öÄŸrenciler, gezi öncesinde gerçekleÅŸtirilen eÄŸitimlere de katıldı. EÄŸitim kapsamında “Mavi Gezegen”, “Sudan Bedenler” ve “Akışına Bırak” modülleriyle su tüketiminin önemi, suyun dünyanın doÄŸal dengesinde sahip olduÄŸu yer ve su tasarrufu gibi konular vurgulandı.

Erikli’nin sektöründe lider bir marka olarak öncü projeler hayata geçirmesini çok önemsediklerini belirten Erikli & Nestlé Waters Türkiye Kurumsal Ä°letiÅŸim Åžefi BaÅŸak ÇavuÅŸ, “Erikli, doÄŸanın iyiliÄŸini ve canlılığını sahiplenen bir marka ve bu iyiliÄŸin kaynağı da Bursa’daki fabrikamız; yani ‘Erikli iyilik Fabrikası’. Bu projeyi fabrikamızın ve UludaÄŸ’ın zirvesinden gelen lezzetimizin hikâyesini tüketicilerimizle buluÅŸturma ve suyun önemini bir kez daha anlatma hedefiyle hayata geçirdik. Hikâyemizi önce çocuklarla paylaÅŸmak istedik ve fabrikamızın çevresindeki okulların öÄŸrencilerini ağırladık. YolculuÄŸumuza eÅŸlik ederken ne kadar heyecanlandıklarını, keyif aldıklarını ve daha da önemlisi suya dair neler keÅŸfettiklerini görmek bizim için mutluluk verici oldu. Fabrikamızın kapıları açık, bundan sonra da suyun yolculuÄŸuna tanıklık etmek isteyenleri ağırlamaya devam edeceÄŸiz. Evimiz olarak gördüÄŸümüz Bursa’da, Erikli’nin hikâyesini Bursa’nın geleceÄŸi çocuklarımızla paylaÅŸmaktan ve onlarda suyun önemine iliÅŸkin farkındalık oluÅŸmasına katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER