Yaşam

Erkeklerde ve kadınlarda en çok satılan ayakkabı numarası...

Positive’in İnci Deri’nin online satış verilerinden derlediği bilgilere göre, kadınlarda en çok satılan ayakkabı numarası 38, erkeklerde ise 42. 2017 yılında gerçekleşen satışları baz alan veriler arasında, ayakkabı alışverişlerinin yüzde 63’ünü kadınların yaptığı, 100 kadından 13’ünün topuklu ayakkabı satın alırken bir çift de düz ayakkabı satın aldığı gibi dikkat çekici bilgiler yer alıyor.

Erkeklerde ve kadınlarda en çok satılan ayakkabı numarası...
14-12-2017 20:18

Markaların dijitalleşme süreçlerini en üst seviyeye çıkaran teknolojik ve inovatif çözümler sunan Positive, İnci Deri işbirliği ile Türkiye’nin ayakkabı tercihlerini belirledi. Konu ilgili bilgi veren Positive Kurucu Ortağı Eren Dedeoğlu, İnci Deri’nin 100 yıllık tarihi ile Türk moda sektörünün öncü markaları arasında bulunduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

“2016 yılının son çeyreğinde başlayan işbirliğimiz çerçevesinde, dijital dönüşüm yolculuğunda İnci Deri ile birlikte ilerliyoruz. Bu doğrultuda, Positive olarak, markanın online satış platformu olarak kullandığı incideri.com’u hem görsel olarak hem de altyapısal olarak yeniledik ve tüm e-ticaret sistemini uçtan uca tasarladık. İnci Deri’nin 2017 yılında Positive için belirlediği hedeflerin üzerine çıkmış olmaktan dolayı mutluyuz. Markayı perakende alanında dijital dünyanın liderleri arasına taşımayı hedefleyen dijital dönüşüm projemizin ilerleyen süreçlerinde de farklı çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER