Bursa

Esentepe hastanesi Mudanyalı muhtarları iftarda buluşturdu

Özel Esentepe Hastanesi, Ramazan ayı vesilesiyle, Bademli’de düzenlediği iftar organizasyonunda Mudanya Muhtarlar Birliği Derneği üyelerini bir araya getirdi.

Esentepe hastanesi Mudanyalı muhtarları iftarda buluşturdu
11-06-2016 22:20

Ramazan ayı coÅŸkusunun doyasıya yaÅŸandığı günlerde, Özel Esentepe Hastanesi tarafından Mudanya’daki muhtarlara yönelik iftar yemeÄŸi organizasyonu düzenlendi. Esentepe Hastanesi’nin, Bademli’deki bir restaurantta gerçekleÅŸtirdiÄŸi iftar yemeÄŸine, Mudanya Muhtarlar BirliÄŸi DerneÄŸi üyeleri geniÅŸ katılım gösterirken, organizasyonda Esentepe Hastanesi adına Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Op. Dr. Ergin Kopal, BaÅŸhekim Op. Dr. M. Kerim Åžerbetci ve Genel Koordinatör Op. Dr. Özgür Türk, muhtarları yalnız bırakmadı.
Renkli görüntülerin yaÅŸandığı iftar organizasyonunda, Hacivat ve Karagöz gösterisi de katılımcılara eÄŸlenceli anlar yaÅŸatırken, gecede mübarek Ramazan ayı vesilesiyle birlik ve beraberlik mesajı verildi.
YemeÄŸin ardından katılımcılara kısa bir konuÅŸma yapan Esentepe Hastanesi Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Op. Dr. Ergin Kopal, ‘11 Ayın Sultanı’ mübarek Ramazan ayında, muhtarlarla aynı sofrayı paylaÅŸmaktan dolayı büyük mutluluk duyduÄŸunu belirterek, Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirerek, bizleri birbirimize daha çok kenetleyen, huzurun, yardımlaÅŸmanın ve kaynaÅŸmanın hakim olduÄŸu, çok özel ve müstesna zaman dilimleri arasında yer aldığını söyledi.

"Ä°NSAN ODAKLI BÄ°R ANLAYIÅžLA HAREKET EDÄ°YORUZ"
Esentepe Hastanesi olarak, daima ‘insan odaklı’ bir anlayış çerçevesinde hareket edip, tüm amaçlarının da vatandaÅŸlara en kaliteli ve güvenilir saÄŸlık hizmetini sunmak olduÄŸunu aktaran Kopal, “Yenilenen yüzümüz ve yeni yönetim anlayışımızın yanı sıra; sektörde bugüne kadar baÅŸarılarla adından söz ettirmiÅŸ, yetkinliÄŸi olan çok önemli doktorlarımızla, birçok baÅŸarılı projeyi hayata geçiriyoruz. Bu güzel buluÅŸma dolayısıyla, öncelikle sizlerin, milletimizin ve tüm Ä°slam âleminin mübarek Ramazan ayını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” diye konuÅŸtu.

(Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER