Gündem

Eşi ile kayınpederini öldürüp, 2 baldızını ağır yaraladı

Eşi ile kayınpederini öldürüp, 2 baldızını ağır yaraladı
18-08-2022 17:41

BoÅŸanma aÅŸamasındaki eÅŸi ile kayınpederini öldürüp, 2 baldızını ağır yaraladı
Ä°zmir'in KarabaÄŸlar ilçesinde Recep Uslu (32), boÅŸanma aÅŸamasındaki eÅŸi Berivan Uslu ile kayınpederi Åžemsettin Çelik'i (61) tabanca ile vurarak öldürdü, baldızları Gülistan (31) ile Åžirvan Çelik'i ise ağır yaraladı. 3 çocuÄŸunu alıp kaçan ÅŸüpheli, Buca'da polis ekiplerince yakalandı.

Olay, saat 07.30 sıralarında Gülyaka Mahallesi 3030 Sokak'ta meydana geldi. BoÅŸanma aÅŸamasındaki eÅŸi Berivan Uslu'nun kaldığı eve giden Recep Uslu, iddiaya göre 1'inci kattaki eve balkondan tırmanarak girdi. Recep Uslu, yanında getirdiÄŸi tabancayı çıkarıp, eÅŸi Berivan ile onun ailesine peÅŸ peÅŸe ateÅŸ etti.

KurÅŸunlar Berivan Uslu ile kız kardeÅŸleri Gülistan ve Åžirvan Çelik ile babaları Åžemsettin Çelik’e isabet etti. Ä°hbarla gelen saÄŸlık ekipleri, Berivan Uslu ile babasının öldüÄŸünü belirledi. Hastaneye kaldırılan Gülistan ve Åžirvan Çelik kardeÅŸlerin hayati tehlikesinin olduÄŸu bildirildi.

BATMAN'DAN Ä°ZMÄ°R'DEKÄ° BABASINA GELMÄ°Åž

Evdeki M.U. (2), F.U. (10) ve A.E.U. (9) isimli 3 çocuÄŸunu da yanına alarak kaçan Recep Uslu, Buca ilçesi Åžirinyer semtinde polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan ÅŸüphelinin emniyetteki iÅŸlemlerinin sürdüÄŸü bildirildi.

Öte yandan boÅŸanma aÅŸamasındaki çiftin Batman'da yaÅŸadığı, Berivan Uslu'nun 1 ay önce Ä°zmir'deki babasının yanına taşındığı öÄŸrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER