Gündem

Eşini 12 bıçak darbesiyle yaralayan sanık: "Onun vücudundaki yaralar iyileşir ancak benim ruhumdaki yaralar iyileşmez"

Kocaeli’nde boşanma aşamasındaki eşini kendisini aldattığı iddiasıyla çalıştığı iş yerinde 12 bıçak darbesiyle yaralayan sanık savunmasında, "Canım çok yandığı için eşimi yaralamak istedim. Onun vücudundaki yaralar iyileşir ancak benim ruhumdaki yaralar iyileşmez. Mağdur 35 yıllık eşimdi. Cezasını başkaları ya da Allah vermeliydi, benim değil" dedi.

Eşini 12 bıçak darbesiyle yaralayan sanık:
19-10-2022 18:52

Olay, 17 Ekim 2021 tarihinde Ä°zmit Seka Park’ta bulunan bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Suat Ç. (58) boÅŸanma aÅŸamasındaki eÅŸi Aynur Ç. (50) ile konuÅŸmak için iÅŸ yerine gitti. Ä°kili arasında çıkan tartışmada Suat Ç., ekmek bıçağı ile eÅŸinin üstüne saldırdı. Aynur Ç., kendisine saldıran Suat Ç.’nin bıçak darbeleriyle yere yığıldı. Acı içinde bağıran Aynur Ç.’nin sesini duyan iÅŸletme çalışanları, saldırganı yakalayarak etkisiz hale getirdi. SaÄŸlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırgan koca ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"Onun vücudundaki yaralar iyileÅŸir ancak benim ruhumdaki yaralar iyileÅŸmez"
Hakkında "kasten öldürmeye teÅŸebbüs" suçundan dava açılan sanığın, Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam edildi. DuruÅŸmaya tutuklu sanık Suat Ç. ve taraf avukatları katıldı. Sanık ve eÅŸinin dava sürecinde boÅŸandığı öÄŸrenildi. Savunması için söz hakkı verilen Suat Ç., "EÅŸimi öldürmek isteseydim boÄŸazına ya da ölebileceÄŸi yere bıçak darbesi vururdum. EÅŸim beni aldattığı için bu olaylar meydana geldi. Canım çok yandığı için eÅŸimi yaralamak istedim. Onun vücudundaki yaralar iyileÅŸir ancak benim ruhumdaki yaralar iyileÅŸmez. PiÅŸmanlığım kendimi bu duruma sokmamdan kaynaklıdır. MaÄŸdur 35 yıllık eÅŸimdi. Cezasını baÅŸkaları ya da Allah vermeliydi, benim deÄŸil. Tahliye istiyorum" dedi.

Tutukluluk devam
Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına ve duruşmanın ertelenmesine karar verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER