AsayiÅŸ

Eski eşine çocuklarının gözü önünde kurşun yağdırdı

Mersin'de bir kişi, 11 yıl önce boşandığı 4 çocuk annesi eski eşini kızının gözleri önünde tabanca ile vurarak öldürdü. Olay yerinde suç aleti tabanca ile yakalan zanlı, eski eşini namus meselesi yüzünden vurduğunu söyledi.

Eski eşine çocuklarının gözü önünde kurşun yağdırdı
26-10-2015 21:13

Edinilen bilgiye göre, Ali K. (53), 2004 yılında Belçika'da yaÅŸarken boÅŸandığı eski eÅŸi Åženay Ö.'yü (47) merkez Toroslar ilçesi Tozkoparan Mahallesi 87042. Sokak'ta durdurdu. Kızı Özlem K. ile birlikte evine dönen eski eÅŸine rastgele ateÅŸ açan Ali K., yerde yaralı halde yatan kadını tabancanın kabzası ile de darp etti. VatandaÅŸların ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri, zanlıyı suç aleti tabancayla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Boynuna ve göÄŸsüne isabet eden kurÅŸunlarla ağır yaralanan Åženay Ö. Ä°se, kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi'nde tüm çabalara raÄŸmen kurtarılamadı. Ölen kadının kızı Özlem K., hastane önünde gözyaÅŸlarına boÄŸuldu.
Gözaltına alınan Ali K., sorgulanmak için götürüldüÄŸü Mersin Emniyet MüdürlüÄŸü'nde gazetecilerin “Neden yaptın?” sorusuna, “Namus yüzünden” yanıtını verdi. Zanlının, emniyetteki ilk ifadesinde karısının baÅŸka biriyle iliÅŸkisi olduÄŸunu öÄŸrendiÄŸi için cinayeti iÅŸlediÄŸini söylediÄŸi öÄŸrenildi.
Olayla ilgili soruÅŸturma sürüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER