Gündem

Eskişehir’de Filistin halkı için hayır pazarı düzenlendi

Eskişehir’de ‘filistin halkının hayır pazarı’ düzenlendi

Eskişehir’de Filistin halkı için hayır pazarı düzenlendi
07-06-2024 09:56

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir İl Temsilciliği; Üniversite Koordinatörlüğü tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ)’n de ‘Filistin için hayır pazarı’ düzenlendi.


ESOGÜ içinden kurulan RİM Nöbet Çadırı’nda; TÜGVA gençliği, gelirinin tamamını Filistin’e bağışlamak amacıyla hayır pazarı düzenledi. TÜGVA Eskişehir İl Temsilcisi Ramazan Anıl, hayır pazarı alanında yaptığı kısa bir açıklamada, ‘’Yaklaşık 1 aydır çadırda nöbet tutarak Filistin ve Filistin’de devam eden zulümlere farkındalık ve hassasiyet kazandırmayı amaçladık. TÜGVA gençliği, bugün kazancının tamamını Filistin’e bağışlayarak yine bir farkındalık oluşturdu. Teşkilatımızın ve hayırseverlerimizin kendi el emekleri ile hazırladıkları bu ürünleri Filistin halkının kendi öz emekleri olarak görüyorum. Onların mallarını onlar adına satıp, inşallah kazançlarını da onlara tekrar ulaştıracağız. Bizler daha adil bir dünya mümkün diyoruz. Herkesin sustuğunu görsek dahi, zulüm ve vahşetin olduğu yerde susmayacak ve asla sessiz kalmayacağız’’ dedi.


Hayır pazarına, ESOGÜ Genel Sekreteri Harun Yoldaş, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Mesut Öndeş, Memur - Sen Eskişehir İl Temsilcisi İbrahim Akar ve çok sayıda davetli, teşkilat üyesi katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER