AsayiÅŸ

Feci kazada annenin karnındaki bebek de kurtarılamadı

Adana’nın Pozantı ilçesinde yolucu otobüsünün yön değiştiren hafif ticari araca çarpması sonucu annesinin karnındaki 8.5 aylık bebek de kurtarılamadı.

Feci kazada annenin karnındaki bebek de kurtarılamadı
03-02-2019 16:01

Kaza, Pozantı ilçesi D-750 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün akÅŸam Hüseyin T.’nin kullandığı 01 ALS 01 plakalı yolcu otobüsü, önünde yön deÄŸiÅŸtirmeye çalışan Necim AyaÄŸ yönetimindeki 67 TZ 988 plakalı hafif ticari araca çarptı. Kazayı gören çevredeki vatandaÅŸlar durumu saÄŸlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri, Necim AyaÄŸ (65), Fidan AyaÄŸ (31) ve kızı Cemre’nin (7) olay yerinde öldüÄŸünü belirledi. Araç içerisinde bulunan Fidan AyaÄŸ’ın eÅŸi Hasan AyaÄŸ (33) ile oÄŸlu Emirhan (9) da Pozantı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde hayatını kaybeden Fidan AyaÄŸ’ın 8.5 aylık hamile olduÄŸu ve bir erkek bebek dünyaya getirmeye hazırlandığı öÄŸrenildi. Cesedi Pozantı Devlet Hastanesine kaldırılan Fidan AyaÄŸ’ın karnındaki bebeÄŸin kalbinin attığı tespit edildi. Doktorlar hemen bebeÄŸi sezaryenle alarak yaÅŸatmaya çalıştılar. Ancak yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen gece bebek de hayatını kaybetti. Bir acı haber de yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen Emirhan’dan geldi. Çocuk hastanede sabaha karşı hayatını kaybetti. Baba Hasan AyaÄŸ’ın ise yoÄŸun bakımda tedavisinin sürdüÄŸü ve hayati tehlikesinin devam ettiÄŸi öÄŸrenildi.
AyaÄŸ ailesinin Ankara’da yaÅŸadığı, Hasan AyaÄŸ’ın oto yıkamacıda çalıştığı, bir yakını hayatını kaybettiÄŸi için gittikleri Mardin’den cenaze töreninden döndükleri öÄŸrenildi. Cenazeler otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Morgda otopsiler tamamlandıktan sonra yakınları gözyaÅŸları içinde cenazeleri teslim aldı. Fidan AyaÄŸ’ın annesi Sadiye Can, morg önünde kızının ve torunlarının cenazesi alınırken ağıtlar yakarak aÄŸladı.
Cenazeler topraÄŸa verilmek üzere Mardin’in Sürgücü Mahallesi’ne götürüldü.
(Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER