Spor

Gazi Koşusu'nun tarihi belli oldu

Veliefendi Hipodromu'nda çim yarışları çarşamba günü başlıyor. İlk gün 10 koşuluk program nefesleri kesecek. Gazi adayları da piste çıkacak.

Gazi Koşusu'nun tarihi belli oldu
12-04-2022 22:48

At Yarışları'nda İlkbahar-Yaz sezonu hafta başında start alırken, Veliefendi Hipodromu'nda da çim yarışları çarşamba günü başlayacak. 26 Haziran'daki Gazi Koşusu öncesi provalar da nefesleri kesecek.

Özellikle atçılığın mabedi konumundaki İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda çim pist yarışlarının başlaması ve pandemi sonrası seyircilerin de tribünleri dolduracak olmasıyla, Gazi Koşusu ateşi de yanacak.
İstanbul'da ilk gün saat 13.30'da verilecek startla birlikte toplam 10 yarış yapılacak. Ergin Talay ve Orhan Meker Koşuları'nda Gazi adayı 3 Yaşlı İngiliz safkanları da görücüye çıkacak.

Gazi Koşusu 26 Haziran Pazar günü

İstanbul'da yarışlar; Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım aylarında Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün yapılacak.

96. kez düzenlenecek yarışçılığımızın derbisi Gazi Koşusu, 26 Haziran Pazar günü Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleştirilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER