AsayiÅŸ

Genç öğretmeni öldürdü, annesini ve kardeşini ağır yaraladı

Konya’da komşu kızına platonik aşk yaşayan bir kişi, konuşmak için gittiği evde aşık olduğu iddia edilen 25 yaşındaki genç öğretmeni tabancayla öldürdü, annesini ve kardeşini ise ağır yaraladı. Olay sonrası şüpheli şahıs karakola giderek teslim oldu.

Genç öğretmeni öldürdü, annesini ve kardeşini ağır yaraladı
28-06-2019 02:11

Olay, saat 18.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Binkonutlar Mahallesi Revan Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanın ikinci katında oturan Muzaffer C. (53) aynı apartmanda oturan yeni öÄŸretmen olduÄŸu öÄŸrenilen Åžeyma Sarı’ya (25) bir süredir mesaj atarak kendisinden hoÅŸlandığını söyledi. Bu duruma karşı çıkan Åžeyma Sarı, kendisini rahatsız etmemesini söyledi. AkÅŸam saatlerinde konuÅŸmak için Åžeyma Sarı’nın evine giden ÅŸüpheli Muzaffer C., Åžeyma Sarı’nın annesi Hacer S.(51) ile tartışmaya baÅŸladı. Hacer S.’nin ÅŸüpheli Muzaffer C.’ye evlerinden gitmesini ve kendilerini bir daha rahatsız etmemesini söylemesi üzerine Muzaffer C., Hacer S.’yi kafasından, odasında yatan Åžeyma Sarı’yı kalbinden ve kardeÅŸi TuÄŸba S.’yi (18) ise kalbine ateÅŸ ederek olay yerinden kaçtı. KomÅŸuların silah sesi üzerine ihbarda bulunmasının ardından olay yerine saÄŸlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaÅŸan ve eve giren ekipler, anne Hacer S., TuÄŸba S. ve Åžeyma Sarı’yı kanlar içinde buldu. Yaralılara ilk yapılan müdahalede Åžeyma Sarı’nın olay yerinde hayatını kaybettiÄŸini belirlerken, diÄŸer yaralılar olay yerinden ambulanslarla kent merkezindeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavi altına alınan yaralıların ise hayati tehlikesinin devam ettiÄŸi öÄŸrenildi. 
Öte yandan, ÅŸüpheli Muzaffer C., suç aleti tabancayla birlikte karakola giderek teslim oldu. Konya Numune Hastanesinde saÄŸlık kontrolünden geçirilen ÅŸüpheli, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. 
(Ä°brahim Yetkin /Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER