Gündem

Hakkari şehidinin Başkent’te bulunan evine ateş düştü

Hakkari’de askeri aracın kaza yapması sonucu şehit olan askerin Ankara’nın Sincan İlçesinde bulunan baba evine ateş düştü.

Hakkari şehidinin Başkent’te bulunan evine ateş düştü
06-06-2019 13:39

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Hakkari bölgesinde, askeri aracın kaza yapması sonucu bir askerin ÅŸehit olduÄŸu ve bir askerin de yaralandığı belirtildi. Åžehit olan askerin Ankara’nın Sincan Ä°lçesinde bulunan baba evine giden askeri yetkililer, acı haberi ÅŸehidin anne ve babasına ulaÅŸtırdı. KomÅŸuları binayı Türk bayraklarıyla donatırken askeri yetkililerin yanında hazır bulunan saÄŸlık ekipleri de gözyaÅŸlarına hakim olamayan ve ayakta durmakta güçlük çeken ÅŸehidin annesi GülÅŸen Öz ile babası Ä°smail Öz’ü sakinleÅŸtirmeye çalıştı.
Bir evin bir oÄŸlu
Bu gün Ankara’ya getirilecek olan ÅŸehit Fatih Öz’ün cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı ile memleketi AyaÅŸ ilçesindeki Ferruz Köyü’nün mezarlığına defnedilecek. Bir evin bir oÄŸlu olan Fatih Öz’ün bekar olduÄŸu ve Sincan ilçesinde doÄŸup büyüdüÄŸü öÄŸrenildi. AyaÅŸ ilçesinde yatmakta olan 1993 ÅŸehidi Adil Arın’dan sonra Öz ikinci defnedilen ÅŸehit oldu.
(Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER