Bursaspor

Hamzaoğlu "Doğru yoldayız iyi ilerliyoruz"

Bursaspor'un, Antalyaspor’u 2-1 yendiği karşılaşmanın ardından yeşil beyazlı futbolcular 3 puan sevincini taraftarlarıyla birlikte paylaştı.

Hamzaoğlu
20-12-2016 01:40

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, iyi bir takımı yendiklerini söyledi. Hamzaoğlu, “Son haftaların iyi takımıyla oynadık. Zorlu bir rakipti. Kolay pozisyon vermeyen, kolay gol pozisyonuna giren rakipti. Gol silahlarını iyi kapattık. 40 dakika iyiydik. Son 5 dakika kendimizi sıkıntıya soktuk. Devre arası yetişti. Devre arası konuştuk. İyi bir oyunla galibiyet aldık. Ben ve arkadaşlarım 15. hafta sonunda gelmiştik. Doğru yoldayız iyi ilerliyoruz. Güzel şeyler yaptığımızı düşünüyoruz. Daha da geliştirmek istiyoruz. Önümüzde Gençlerbirliği maçı var. İyi sonuç alırsak düşündüğümüzün üzerinde puan almış olacağız. Ali Palabıyık mücadeleye müsaade etti. Cesur maç yönetti” dedi.

Hamzaoğlu şunları söyledi:

Önümüzde kupa maçı var. Güzel bir sonuçla geçmek istiyoruz. Bugün kaybetmek istemiyorduk. Saha içindeki gerginliğin dışına taşımamak önemliydi. Sınırları bildiler. İlk yarı coşkulu oynayıp skoru yakaladık. İkinci yarı gerektiği gibi oynadık. Gole ihtiyaç olsaydı farklı olurdu. Tempolu maç geçti. Son 5 dakika hariç. Kubilay, Ertuğrul iyi oynadı. Önemli altyapı var Bundan faydalanmak istiyoruz. Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecek gençlerimiz var. Gençlere şans vermekten yanayız. Sürekli dışardan alınanlarla altından kalkamayız. Yetiştirdiklerimizde sahada olmalı. Şans vermeye devam edeceğiz. İkisini de tebrik ediyorum. Ertuğrul Eto’o gibi dünya yıldızını durdurdu. İyi mücadele etti. Daha önce hatalarda yapmıştı. Önemli olan hatalardan ders çıkartmalarıydı. Onu da gösterdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER