Bursaspor

Hamzaoğlu "Maçı bırakıp taraftarı izledim"

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Eskişehirspor karşısında elde ettikleri 4-1’lik galibiyete ilişkin olarak, "İyi bir oyunla iyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum"dedi.

Hamzaoğlu
25-12-2015 00:39

Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, kupada final havayı hedefledikleri için sahaya mutlak iyi sonuç almak için çıktıklarını söyledi. 

Sahada iyi şeyler yaptıklarını ancak ligde ve kupada hedefledikleri yere ulaşmak için daha iyi olmak zorunda olduklarını ifade eden Hamzaoğlu, "İyi bir oyunla iyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Bugün takımın ortaya koyduğu futbol gelecek için bizi ümitlendirdi. Taraftarlarımızla bütünleştiğimizde yapacağmız şeyler beni daha da heyecanlandırdı" diye konuştu. 

Mevcut yönetimin aldığı kongre kararına ilişkin olarak Hamzaoğlu, "Kulüplerde bu kararlar alınıyor. Ben inanıyorum ki Bursaspor yine kendisine layık, kulübe gönülden hizmet eden başkanı ve yönetimini seçecektir başkan ve yönetimini seçecektir" değerlendirmesinde bulundu. 

Hamzaoğlu, bir soru üzerine ara transferde takıma takviye yapacaklarını da vurguladı. 

De Sutter'in sakatlığı nedeniyle bu akşamki maçta forma giyemediğinin altını çizen Hamzaoğlu, "Taraftarlar penaltı atışını kaleci Harun Tekin'in kullanmasını istedi ancak siz bunu onaylamadınız" sorusu üzerine, "Rakibe saygı duymak zorundayız. Ayrıca bizim takımın penaltıcısı Josue" değerlendirmesinde bulundu.

-Eskişehirspor Cephesi

Aybaba, maça daha çok genç oyuncu ağırlıklı bir kadroyla çıktıklarını kaydetti.

Genç yetenekleri bulup vitrine çıkarmanın önemli olduğunu aktaran Aybaba, şunları söyledi:

"Bursaspor'un maçı bu kadar ciddiye alacağını tahmin etmemiştim. Final maçı havasında oynadılar. Tebrik ediyorum. Maçta genç oyuncularımıza şans verdik. İnşallah bu maçlar onlar için yararlı olur. Futbol değişik bir şeydir ve böyle taraftarlar önünde oynamak güzel. Pazartesi günü çok önemli bir maçımız var. Ligde var olma maçı. O yüzden takımın tamamını Eskişehir'de bıraktık. İnşallah çok iyi bir şekilde hazırlanıp bu maça çıkacağız. Bursasporlular kendileri için bu maçı ölçü olarak kabul ederse, çok iyiydiler"

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER