Gündem

Hatay Valiliği: Hasarsız evlerin su, elektrik ve kanalizasyon sistemleri onarıldı

Hatay Valiliği, vatandaşların depremlerde hasar almayan evlerine dönebilmeleri için mahallelerin su, elektrik ve kanalizasyon sistemlerinin onarıldığını bildirdi.

Hatay Valiliği: Hasarsız evlerin su, elektrik ve kanalizasyon sistemleri onarıldı
03-09-2023 13:52
03-09-2023 14:00

Valilikten bakıldığında, basında "vatandaşların hasarlı evlerde ikametinin kontenjanın dolu olması nedeniyle onaylanmadığına" ilişkin iddiaların yer aldığı aktarıldı.

İddiaların doğru olmadığı vurgulandı, kaydedildi:

"İlimizde AFAD Başkanlığımız ve Valiliğimizin koordinasyonunda yapılan çalışmalarla ev hasar durumu ' hasarsız' olan vatandaşlarımızın evlerine geri dönebilmeleri ve düzenlerini refah içinde kurabilmeleri için mahallelerin su, elektrik ve kanalizasyon sistemleri ivedilikle onarılmaktadır. İlimize hizmet veren bütün kurum ve kuruluşların, sorumluluk alanlarınınki 7 gün 24 saat esaslı olarak devam etmektedir."

Açıklamada, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen kentteki salgınlar devam ettiek, "Devletimiz ve milletimizin bütün imkanlarıyla Hatay'ımızın ihyası ve inşası için uğraştığımızı, çalıştırıldığımızı da devam ettirdiğimizi belirtir, vatandaşlarımızın bu tür asılsız iddialara itibar etmemesini temenni ederiz." ifadeleri.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER