Bursa

Havai fişekler eşliğinde erkekliğe ilk adımı attı

Bursa Barosu Avukatı Özgür Abatay’ın oğlu Atlas Göktürk Abatay erkekliğe ilk adımını attı. Havai fişek, halk dansları eşliğinde gerçekleştirilen sünnet törenine çok sayıda davetli katıldı.

Havai fişekler eşliğinde erkekliğe ilk adımı attı
16-08-2017 13:15

Bursa Barosu Avukatı Özgür Abatay (38) ile Canan Abatay’ın (35) oÄŸlu Atlas Göktürk Abatay (8) sünnet oldu. Merkez Nilüfer ilçesindeki bir mekanda gerçekleÅŸtirilen tören öncesinde Abatay, çifti düÄŸüne katılanları kapıda karşıladı. Daha sonra oÄŸlu Atlas Göktürk ve kızı Alaz Gökçen ile birlikte piste çıkan Abatay çifti dans etti.

Dansın ardından Türk bayraklı pasta kesildikten sonra, havai fiÅŸek gösterisi düÄŸüne katılanları büyüledi. DüÄŸüne gelen çocuklar palyaço eÅŸliÄŸinde eÄŸlendi. Safarad Grubu ile Kafkas Halk Dansları TopluluÄŸu da düÄŸünde sahne aldı. Birbirinden ilginç danslar eden grup, ayrıca bıçakla ÅŸov yaptı. 16 tane Türk devletinin bayraklarının da yer aldığı düÄŸüne MustafakemalpaÅŸa Belediye BaÅŸkanı Sadi Kurtulan, Bursa Barosu BaÅŸkanı Gürkan Altun, Abatay’ın yakınları ve mesai arkadaÅŸları katıldı.

Ä°HA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER