Bursa

Huzurevi sakinlerine saç ve cilt bakımı

Kükürtlü Lions Kulübü, Pelo Kuaför işbirliğiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinlerine ücretsiz saç ve cilt bakımı yaptı.

 Huzurevi sakinlerine saç ve cilt bakımı
06-03-2017 14:04

Lions 118-K Yönetim Çevresi’nin saygın kulüplerinden Kükürtlü Lions Kulübü’nden, Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinlerine anlamlı destek geldi. Kükürtlü Lions Kulübü, Pelo Kuaför işbirliğiyle huzurevi sakinlerinin saç ve cilt bakımını gerçekleştirdi.

Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş, yaşlılar haftası öncesi Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde oldukları için mutlu olduklarını söyledi. Pelo Kuaför işbirliğiyle güzel bir etkinliğe imza attıklarını vurgulayan Korgavuş, “Yaşlılık hayatın en özel dönemidir. Kültürümüzü geleceğe taşımamızı sağlayan değerli varlıklarımıza hizmet etmek onlara olan minnet borcumuzdur. Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde düzenleyeceğimiz etkinlikler devam edecek. Huzurevi sakinlerine moral kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Pelo Kuaför’den Cem Yürekli de huzurevi sakinlerinin el ayak bakımı, yüz bakımı, saç kesimleri, boya gibi genel ihtiyaçlarını giderdiklerini söyledi. 7 kişilik bir ekiple huzurevine çıkarma yaptıklarını vurgulayan Yürekli “Daha küçük ekiplerle sık sık buraya gelmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER