Gündem

Bursa'da sağanak yağış Osmangazi ve Nilüfer'de su baskınlarına yol açtı

Bursa'da, akşam saatlerinde bastıran sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri,Nilüfer ve Osmangazi ilçelerindeki Dikkaldırım, Odunluk, Çamlıca ve Hüdavendigar Mahallelerindeki 25 su baskını ihbarına müdahale etti.

Bursa'da sağanak yağış  Osmangazi ve Nilüfer'de su baskınlarına yol açtı
17-06-2023 18:41
17-06-2023 20:24

Bursa'da, akşam saatlerinde bastıran sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerindeki Dikkaldırım, Odunluk, Çamlıca ve Hüdavendigar Mahallelerindeki 25 su baskını ihbarına müdahale etti. İnegöl İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ise 80 su baskını ihbarına müdahale etti. Orhaneli ilçesinde sağanak, yerini doluya bıraktı. Yaklaşık 5 dakika süren dolu yağışı, ekinlere de zarar verdi.
AVM OTOPARKI SULAR ALTINDA KALDI
Osmangazi ilçesi Emek Adnan Menderes Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkını su bastı. Zemin altında bulunan 2 kat, sular altında kaldı. Korupark Köprülü Kavşağı'nı da su bastı.  Kavşağın alt kısmından geçemeyen otomobil sürücüleri, köprülü kavşak üzerinden ulaşım sağladı. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER