AsayiÅŸ

İnşaatta çalışan tıp öğrencisi iş kazasında öldü

Sömestr tatilinde para kazanmak için İstanbul’a gelerek Esenyurt’ta bir inşaatta çalışmaya başlayan tıp öğrencisinin üzerine beton blok düştü. Kaza nedeniyle 22 yaşındaki üniversite öğrencisi hayatını kaybetti.

İnşaatta çalışan tıp öğrencisi iş kazasında öldü
02-02-2017 17:28

Olay, Esenyurt Nazım Hikmet Bulvarında bulunan bir inÅŸaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Van’da bir üniversitede okuyan 22 yaşındaki 4’üncü sınıf tıp öÄŸrencisi Remzi Ersu sömestr tatilini geçirmek için Ä°stanbul’a geldi.

Tatilde para kazanmak isteyen Ersu yeÄŸeni Sefer Deli’nin yanında bir inÅŸaatta çalışmaya baÅŸladı. Ä°nÅŸaat çalışması sırasında vinç tarafından kaldırılan beton blok vincin halatının kopmasıyla birlikte üniversite öÄŸrencisi Ersu ve yeÄŸeni Deli’nin üzerine düÅŸtü.

DiÄŸer çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine saÄŸlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Ersu ve Deli saÄŸlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından çevrede bulunan en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Talihsiz öÄŸrenci Ersu yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Acı haberi duyan talihsiz gencin yakınları hastaneye akın etti. Ersu’nun yakınları gözyaÅŸlarına boÄŸulurken, ağır yaralanan Sefer Deli’nin ise tedavisine devam edildiÄŸi öÄŸrenildi.

(Volkan Kayalar/Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER