Magazin

İrem Derici: Yeşil sahalardan ve iş insanlarından çok sayıda ahlaksız teklif aldım

Star TV ekranlarında Alelade Show'a konuk olan şarkıcı İrem Derici, "Hiç ahlaksız teklif aldın mı?" sorusuna "Çok aldım.

İrem Derici: Yeşil sahalardan ve iş insanlarından çok sayıda ahlaksız teklif aldım
23-10-2022 19:03

Ünlü oyuncu DoÄŸu Demirkol'un sunumuyla ekrana gelen Alelade Show'a bu hafta KurtuluÅŸ KuÅŸ, Burak Bulut ve Ä°rem Derici konuk oldu. EÄŸlenceli anların yaÅŸandığı programa ise Ä°rem Derici'nin itiraf gibi cevapları damga vurdu.

"AHLAKSIZ TEKLÄ°F ALDIM"

Attığı her adımla gündem olmayı baÅŸaran Ä°rem Derici, programın hazır cevap bölümünde "Hiç ahlaksız teklif aldın mı? sorusuna "Aldım" cevabını verdi. DoÄŸu Demirkol aldığı cevap üzerine "Öyle sosyal medyada deÄŸil, ciddi ciddi karşına geçip biri böyle bir teklifte bulundu mu?" sorusunu tekrar yöneltti. Derici "Sosyal medyada mavi tikli insanlardan aldım ahlaksız teklifi. YeÅŸil sahalar ve iÅŸ insanları var aralarında. . En ilgincini söyleyeyim: 5 dakika sırtımı çiÄŸne 5 bin Euro" yazmışlar" dedi.

"HESABIMI KAPATTIRAN KADIN ÅžARKICIYDI"

Öte yandan ünlü ÅŸarkıcı "Bir dönem sosyal medya hesabın kapattırıldı. Bunu yaptıran ünlü biri miydi?" sorusuna ise "Evet, benimle aynı dönemde çıkmış ÅŸarkıcılardan biriydi. Ä°smini veremem zaten dava ettim" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER