Magazin

İsmail Hacıoğlu eşinin yüzünü öyle bir yere kazıdı ki!

İsmail Hacıoğlu, Vildan Atasever'den boşandıktan 381 gün sonra evlendiği Duygu Kaya'ya jest yaptı. Ünlü oyuncu, eşinin yüzünü göbeğine dövme olarak kazıttı!

İsmail Hacıoğlu eşinin yüzünü öyle bir yere kazıdı ki!
05-03-2016 13:30

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, 5 yıllık eşi Vildan Atasever'den boşandıktan yaklaşık 1 yıl sonra yeniden evlenmişti. Geçtiğimiz ay hayatını dansçı Duygu Kaya ile birleştiren Hacıoğlu, şimdiki eşine aşkını gözler önüne sermek için dövme yaptırdı.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz haftalarda önce Duygu Kaya'nın uyurken portresini kara kalem olarak çizdirdi. Bu resmi alıp dövmecinin yolunu tutan İsmail Hacıoğlu, güzel eşinin yüzünü de göbeğine kazıttı. Duygu Kaya'nın da İsmail Hacıoğlu'nun ismini ve yüzünü yakında dövme olarak sırtına kazıtmayı planladığı öğrenildi.


Ünlü oyuncu, daha önce de ayrıldığı eşi Vildan Atasever'in adını sağ yüzük parmağına yazdırmıştı. İsmail Hacıoğlu, boşandıktan sonra 'Vildan' yazılı dövmesinin üzerine de kuş dövmesi yaptırmıştı.

Birçok ünlü de yaptırmıştı

Bu arada sevgili ya da eşlerinin yüzünü vücuduna dövme olarak kazıtan ilk isim İsmail Hacıoğlu değil. Süreyya Yalçın, eski sevgilisi Tugay Gökkaya'nın adı ve yüzünü vücuduna kazıtmıştı.

Galatasaraylı yıldız Wesley Sneijder'in de karnında eşi Yolanthe Cabau'nun yüzü dövme olarak kazılı... Dünyaca ünlü birçok yıldızın da sevgilisinin yüzünü vücuduna dövme olarak yaptırdığı biliniyor.

TAKVİM

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER