Bursa

İYİ Parti: Türkiye'yi de Bursa'yı da biz yöneteceğiz

İYİ Parti’nin Bursa İl Başkanlığı’nın Geleneksel Bayramlaşma Programı, Kültürpark Sadabad Sarayı’nda gerçekleşti.

İYİ Parti: Türkiye'yi de Bursa'yı da biz yöneteceğiz
04-05-2022 00:06

Ä°YÄ° Parti Bursa Ä°l BaÅŸkanlığı’nın bayramlaÅŸma programının açılış konuÅŸmasını  ilk olarak açılış konuÅŸmasını Ä°l BaÅŸkanı Selçuk TürkoÄŸlu gerçekleÅŸtirdi. 

TürkoÄŸlu ÅŸunları söyledi:

“Bizi bugün buluÅŸturan Cenab-ı Allah’a ÅŸükürler olsun. Bugün hür, bağımsız bir ÅŸekilde yaÅŸayabiliyorsak, çalışabiliyorsak ve geleceÄŸe umutla bakabiliyorsak Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk ve silah arkadaÅŸları sayesindedir. Bugün Ramazan Bayramı. Aynı zamanlarda 3 Mayıs Türkçüler Günü. 3 Mayıs Türkçüler Günü kutlu olsun. Ä°l TeÅŸkilatımız ve Bursa’nın 17 ilçesindeki teÅŸkilatlarımızla birlikte, mahalle yöneticilerimiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla beraber, ister AÄŸustos, ister Eylül ve ister Ekim ayında veya 2023 yılında gerçekleÅŸtirilecek seçime biz her an hazırız. Geceyi gündüze katıp kadın kollarımızla birlikte evlere gireceÄŸiz. TeÅŸkilatlarımızla kıraathanelere gideceÄŸiz. Ayakkabılarımızı eskiteceÄŸiz. Bu milletin bizden beklentilerini boÅŸa çıkarmayacağız.” dedi. 



TATLIOÄžLU; BURSA’YI DA TÜRKÄ°YE’YÄ° DE BÄ°Z YÖNETECEĞİZ…

Ä°YÄ° Parti Meclis Grup BaÅŸkanı ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. Ä°smail TatlıoÄŸlu da konuÅŸmasında, “Türkiye’de bir yoksulluk var. Bir de yolsuzluk var, sebebi yönetilemiyor oluÅŸudur” dedi.

“Yapılacak ilk seçimde Bursa’yı da Türkiye’yi de biz yöneteceÄŸiz” diyen Prof. Dr. TatlıoÄŸlu ÅŸöyle konuÅŸtu:

“Dünyada diktatörler dahil, siyasiler adaletle hükmetmek için yola çıkarlar. Her adımda adaletli  davranan siyasetçiler olmalıdır. Bugün Türkiye bir saray atmosferinde yönetilmektedir. Sadece bir Osmangazi Köprüsü, 10 Osmangazi Köprüsü parasına yapılmıştır. Nereden çıkıyor bu paralar, tabi ki garibin cebinden çıkıyor. Bir tarafta saray, bir tarafta yolsuzluk. Sarayın keyfi yerinde. CumhurbaÅŸkanı sabah kalkıyor, durumlar nasıl diyor. Elhamdulillah diyorlar. Bakanlara soruyor, onlar da bir sıkıntı olmadığını söylüyor. Peki emeklilere  soruyor mu, esnafa soruyor mu? Bunlarla halleÅŸen bir siyasetçi varsa o da Meral AkÅŸener.  Türkiye yönetilmiyor, sürükleniyor diyen doÄŸru söylüyor. Sorunlar elbette yaÅŸanır. Ama bütün sorunlar çözüldü ve KılıçdaroÄŸlu ile 
Meral AkÅŸener birlikte yürüdü. Bursa da bu kötü atmosferden kurtulacaktır. Buralarda da güneÅŸ doÄŸacaktır. 
Osmangazi’ye de, Kestel’e de, Gürsu’ya da güneÅŸ doÄŸacaktır. Bursa’yı da biz yöneteceÄŸiz. Türkiye’yi de biz yöneteceÄŸiz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bayramınız kutlu olsun. Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER