AsayiÅŸ

İzmir’deki göçmen faciasında ölü sayısı arttı

İzmir’in Menderes ilçesinde, göçmenleri taşıyan kamyonun su kanalına devrildiği sonucu meydana gelen feci kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 23’e yükseldi. Soruşturma kapsamında gözaltı sayısı 12’ye çıktı.

İzmir’deki göçmen faciasında ölü sayısı arttı
17-10-2018 22:21

Menderes ilçesinde, mültecileri taşıyan kamyonun su kanalına uçması sonucu aralarında çocuklarında bulunduÄŸu 22 kiÅŸi hayatını kaybetmiÅŸ, 13 kiÅŸi de yaralanmıştı. Faciadan günler sonra bir acı haber daha geldi. Kaza sonrası yaralı olarak Ä°zmir Katip Çelebi Üniversitesi YeÅŸilyurt Atatürk EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan yabancı uyruklu kadın, yaÅŸamını yitirdi ve böylece ölü sayısı 23’ çıktı.
Ä°zmir Emniyet MüdürlüÄŸü ekipleri soruÅŸturma kapsamında 2’si yabancı uyruklu 11 kiÅŸiyi gözaltına almıştı. Son yapılan operasyonda, 1 kiÅŸinin daha gözaltına alındığı öÄŸrenildi. Kazadan yaralı kurtulan ve ağır vasıta ehliyeti bile bulunmayan kamyon ÅŸoförü Mustafa Yılmaz’ın (35) ise Bozyaka EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’ndeki tedavisi sonrasında adliyeye sevk edileceÄŸi bildirildi
(Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER