AsayiÅŸ

Jandarmanın atlı ekibi sahillerde sıkı denetim yapıyor

Her yıl binlerce turistin uğrak noktası olan Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde jandarma ekipleri denetimlerini artırdı. Sahillerde görev alan atlı asayiş timi, hem ormanlık alanları koruyor hem de vatandaşlara güvenlik konularında uyarılarda bulunuyor.

Jandarmanın atlı ekibi sahillerde sıkı denetim yapıyor
20-08-2022 01:13

Ä°l Jandarma Komutanlığı, Kocaeli ValiliÄŸi koordinasyonunda, özellikle yaz döneminde yerli ve yabancı turistlerin uÄŸrak noktası olan Kandıra’da güvenlik önlemleri alıyor.

Ekipler, suda boÄŸulma olaylarını önlemek, orman yangınlarına karşı tedbir almak ve muhtemel asayiÅŸ olaylarına zamanında müdahale etmek amacıyla sürekli devriye geziyor.



Jandarmanın atlı ekibi sahillerde


Sahillerde görev alan atlı asayiÅŸ timi, devriyeleri sırasında turistlere güvenlik konularında uyarılarda bulunuyor. Hem ormanları koruyan hem de vatandaÅŸların can ve mal kayıpları yaÅŸamasının önüne geçen ekipler, muhtemel asayiÅŸ olaylarına da hızla müdahale ediyor.

Atlı birlik, vatandaÅŸlardan da ilgi görüyor.


Atlı birliklerin yanı sıra, trafik timleri, jandarma suç araÅŸtırma timleri, terörle mücadele, kaçakçılıkça mücadele, istihbarat ekipleri ve asayiÅŸ komando unsurları da Kandıra’da denetimlerini sürdürüyor. Ä°lçenin her köÅŸesinde önlem alan ekiplerin, sezon başından bu yana bin 535 devriye faaliyeti icra ettiÄŸi öÄŸrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER