Magazin

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Bektaşi mi oldu? Başka kimler var?

Ekranların sevilen yüzleri ve çiftlerinden olan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün Bektaşi yolculuğu yaptığı ortaya çıktı. Hatta Kadir Doğulu'nun son yıllarda gelişim gösterdiği için mentörü tarafından "derviş"lik mertebesine yükseltildiği öne sürüldü.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Bektaşi mi oldu? Başka kimler var?
01-02-2022 15:56

Kadir DoÄŸulu ve Neslihan Atagül hakkında çok konuÅŸulacak iddialar gündeme geldi. Gazeteci Birsen AltuntaÅŸ'ın haberine göre, yılbaşı gecesi Maslak'ta bir mekanda eÄŸlenen Kadir DoÄŸulu ve Neslihan Atagül çifti, objektiflere yansıdı. Bir arkadaÅŸları DoÄŸulu'ya 'Kadir derviÅŸ' olarak seslendi.

Çiftin BektaÅŸi olduÄŸunu ve kendilerine Prof. Dr. Ali Osmay Güre'nin mentörlük yaptığı biliniyordu. Bu grupta Murat Dalkılıç, Sitare AkbaÅŸ ve Tansel Öngel'in de bulunduÄŸu ve Ali Suphi lakabını kullanan Güre'ye "Baba" olarak hitap ettikleri belirtildi.

BABA'DAN NASÄ°P ALMAK GEREKÄ°YOR

AltuntaÅŸ haberinde ÅŸu ifadelere yer verdi:

"Onlara göre BektaÅŸi olabilmek ve kurulan sofralarda yer alabilmek için "baba"dan "nasip almanız" gerek... Rakıya "dem" diyen bu grup aralarında özel bir kardeÅŸlik bağı kurmuÅŸ durumda, maddi ve manevi yardımlaÅŸma içinde ve birbirlerini seçilmiÅŸ, çok baÅŸarılı, özel insanlar olarak görüyor... Erkekler kadınlara bacı diyor.Evlerinde kurulan sofralar ve ÅŸapka ve kıyafetle yaptıkları dua toplantıları saatlerce sürüyor. Zaman zaman toplantılara "kardeÅŸlerimiz" dedikleri çocuklar da katılıyor."

DERVÄ°ÅžLÄ°ÄžE YÜKSELTÄ°LDÄ°

Grubun buluÅŸtuÄŸu sofraların kuralları olduÄŸu, "baba" yemeÄŸe baÅŸlamadan kimse baÅŸlamadığı, konuÅŸmadan kimsenin konuÅŸmadığı ve telefonlara bakılmadığı söyleniyor. Ayrıca Murat Dalkılıç'ın diÄŸer adının 'Keremcan', Tansel Öngel'in ise 'Fethican' olduÄŸu belirtiliyor.

Kadir DoÄŸulu ise ismini "Kâdir" vurgusuyla kullanmaya devam ediyor. DoÄŸulu'nun gösterdiÄŸi geliÅŸim nedeniyle Ali Suphi tarafından "derviÅŸlik" mertebesine yükseltildiÄŸi iddia ediliyor.

SEFÄ°RÄ°N KIZI'NDAN BU YÜZDEN MÄ° AYRILDI?

Neslihan Atagül ve Kadir DoÄŸulu'nun "baba"nın sözünden çıkmadığı ve her konuyu danıştığı, Atagül'ün Sefirin Kızı dizisinden bu nedenle ayrıldığı söylentileri dolaşıyor. Oyuncunun projenin kendisine iyi gelmediÄŸini belirten 'baba'nın izniyle projeye veda ettiÄŸi öne sürülüyor.

HANDE ERÇEL UZAKLAÅžTI

DiÄŸer yandan ekibin önde gelen isimlerinden Murat Dalkılıç'ın da baÅŸlangıçta gruptaki Sitare AkbaÅŸ'a 'bacı' dediÄŸi, daha sonra ise sevgili olduÄŸu ifade ediliyor. Dalkılıç'ın ekibe ilk katıldığı dönemde Hande Erçel'i de götürdüÄŸü, ünlü oyuncunun ise hem Dalkılıç'la hem de arkadaÅŸ ortamıyla baÄŸlarını kopardığı ileri sürüldü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER