Bursa

KAGİDER' in destekçisi oldu

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) çatısı altında faaliyetlerini sürdüren TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu (KGK), kadın girişimcilere yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. TOBB Bursa KGK, Bursalı kadın girişimcilerin pek çok şirketle iş yapmak için bir araya gelmesini sağlayan ‘B2B İşbirliği Güç Birliği İş Günleri Fuarı’nda KAGİDER' in destekçisi oldu.

KAGİDER' in destekçisi oldu
01-12-2015 12:48

 

Kadın girişimciler arasındaki iletişimi arttırmak ve ticari işbirliklerinin geliştirilmesini sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikleri desteklemeye devam eden TOBB Bursa KGK,  Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) tarafından düzenlenen  ‘B2B İşbirliği Güç Birliği İş Günleri Fuarı’nda stand kurarak katılımcılara gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bursalı girişimci kadınları, pek çok şirketle verimli işbirliklerine imza atmak için bir araya getiren etkinlikte, İnşaattan tekstile, turizmden sağlığa kadar pek çok farklı sektörden kadın girişimci hazır bulundu. Crown Plaza’da gerçekleştirilen etkinliğe TOBB Bursa KGK Başkanı Nurcan Özdemir, KAGİDER Başkanı Sanem Oktar ve Bursa İş Kadınları Derneği Başkanı İpek Yalçın da katıldı.

“YENİ TRENDLERE AYAK UYDURMAK ŞART”

Toplantıda konuşan TOBB Bursa KGK Başkanı Nurcan Özdemir, “"Kadın girişimcilerin hızla değişen ve gelişen dünyada yeni trendlere ayak uydurması şart. KGK olarak, girişimci kadınlarımıza yarar sağlayacak her türlü projede yer alamaya devam edeceğiz" dedi. Kadın girişimcileri bir araya getiren etkinlikte yer alarak KAGİDER’e destek vermenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Özdemir, “Bu etkinlik sayesinde kadın girişimcilerimiz birbirlerini ve yaptıkları işleri daha iyi tanıyarak ticaretini daha da ilerletiyor. Kadın girişimcilerin hızla değişen ve gelişen dünya yeni trendlere ayak uydurması şart" ifadelerini kullandı.

“ÇALIŞMALARI YAKINDAN İZLİYORUZ”

Ülkemizdeki tüm kadınları kapsayacak projeler hayata geçirmek için çalıştıklarını belirten KAGİDER Başkanı Sanem Oktar ise "Bursalı kadın girişimcilerin gerçekleştirdikleri çalışmaları yakından izliyoruz. Bursa'nın kadın girişimcilik gücünün, potansiyelinin farkındayız. KAGİDER, ülkemizdeki tüm kadın girişimcilere dokunmaya yönelik çalışmalar yapmaya özen gösteriyor" şeklinde konuştu.

Etkinliğin bir diğer destekçisi olan BUİKAD Başkanı İpek Yalçın da derneklerinin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Yalçın " İşbirliği - güç birliği adı ile girişimci ve profesyonel iş kadınlarını aynı çatı altında buluşturmak hedeflerimiz için çok önemlidir. Birlikte çok daha güçlüyüz" dedi.

Kadın Girişimci Rol Model Oturumu'nda Gamze Cizreli'nin konuşması ile vizyon kattığı etkinlikte mini bir fuar da kuruldu. Bursa KGK tarafından kurulan stantta ise ziyaretçilere gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER