Asayiş

Kamyon şoförü, evinin önünde av tüfeği ile öldürüldü

BARTIN'ın Akmanlar Köyü'nde oturan kamyon şoförü 52 yaşındaki Sadık Karalıoğlu, evinin önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından av tüfeğiyle ateş açılarak öldürüldü. Jandarma, kaçan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kamyon şoförü, evinin önünde av tüfeği ile öldürüldü
18-04-2016 16:13

Olay, gece 01.00 sıralarında meydana geldi. Kamyon şoförü Sadık Karalıoğlu, gece kamyonu ile köye geldi. Kamyonu evinin önüne park eden Karalıoğlu, evine yaklaştığı sırada bir kişi arkasından av tüfeği ile ateş etti. Saçmaların isabet ettiği Karalıoğlu, kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesini duyan yakınlarının haber vermesiyle gelen 112 Acil ekibi, Karalıoğlu'nu ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Karalıoğlu, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Evli ve 2 çocuk babası Sadık Karalıoğlu'nun cenazesi, hastane morgunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Karalıoğlu'nun cenazesi, bugün köyde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Cenazede gazetecilere açıklama yapan kardeşi Yadigar Karalıoğlu, "Biz silah sesini duyduk. Dışarıya çıktık. Ağabeyim kanlar içinde yerdeydi. Hemen hasteneye kaldırdık. Ama kurtaramadık. Ateş eden kişiyi de görmedik" dedi.

Jandarma, olayın ardından kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

DHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER