Bursa

Karacabey Belediyesi’nden stratejik planlama toplantısı

Son dönemde, kent yönetiminde başarılı belediyecilik örneklerine peş peşe imza atan Karacabey Belediyesi, düzenlediği ‘Stratejik Planlama ve Koordinasyon Toplantısı’ ile artı ve eksi yönlerini masaya yatırırken, önümüzdeki döneme ait yol haritasını da belirledi.

Karacabey Belediyesi’nden stratejik planlama toplantısı
19-01-2017 18:22

Önceki gün gerçekleÅŸtirilen toplantıda tüm daire amirleri; hazırladıkları görsel sunumlar eÅŸliÄŸinde, görev alanları ve sorumlulukları dâhilinde yürüttükleri çalışmalar ile karşılaşılan sorun ve çözümler hakkında detaylı bilgiler sunarken, hizmet kalitesinin yükseltilmesi adına önümüzdeki döneme ait plan detayları hakkında da detaylı bilgi sundu.

Daire Amirlerinin sunumları öncesinde, Karacabey genelinde gerçekleÅŸtirilen belediyecilik çalışmalarına dair SWOT analizi de yapılarak, kentin ve belediyenin güçlü ve zayıf yanları ile fırsat ve tehditler de belirlenip, hazırlanacak rapor için veri kaynağı oluÅŸturuldu.

BAÅžKAN ÖZKAN’DAN BÄ°RÄ°M AMÄ°RLERÄ° Ä°LE BELEDÄ°YE ÇALIÅžANLARINA KUTLAMA

Belediyecilik adına önde gelen belediyelerdeki, ‘Ne varsa, nasıl yönetip baÅŸarılı oluyorlarsa’ tümünü kendilerine örnek aldıklarına ve bu doÄŸrultuda her geçen gün önemli mesafeler alındığına vurgu yapan Karacabey Belediye BaÅŸkanı Ali Özkan; “Bu toplantılarımızın son derece faydalı sonuçlar ortaya çıkardığını ve birimler arasındaki koordinasyon sayesinde önemli tasarruflar saÄŸlandığını memnuniyetle görmekteyiz. Son dönemde hayata geçirdiÄŸimiz tüm projelerin, resmi kurumlarından aldığı tebrikler ve belediyemizin güçlü finansal yapısı da bunun bir baÅŸka kanıtı oldu. Tüm daire amirlerimizin gerçekleÅŸtirdiÄŸi sunumdan ve faaliyetlerinden halkımız adına büyük memnuniyet ve gurur duydum. Siz müdürlerimiz ÅŸahsında, tüm memur ve iÅŸçi arkadaÅŸlarımıza teÅŸekkürlerimi iletiyorum. Bu vesile ile ‘Modern Kent Karacabey’ hedefimize ulaşılma noktasında, siz yol arkadaÅŸlarımıza, tüm çalışan ve iÅŸçi kardeÅŸlerimize inancım tamdır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER