Bursa

Karacabey'e yeni kültür merkezi kazandırılıyor

Karacabey’de ilçenin sosyal ve kültürel hayatını zenginleştirmek amacıyla modern bir kültür merkezi açılıyor.

Karacabey'e yeni kültür merkezi kazandırılıyor
22-10-2024 14:29
22-10-2024 14:31

Yeni Kültür Merkezi Atatürk parkı içerisinde yer alacak ve 25 Ekim Cuma günü saat: 18.30 da resmi açılışı gerçekleştirilecek. Merkezin içerisinde sinema, tiyatro ve konferans salonlarının yanı sıra, sosyal alanlar, kütüphane ve çeşitli etkinlikler için alanlar bulunacak. Toplamda 10.000 m2’lik bir alana yayılan bu modern tesisin bölgenin kültürel cazibe merkezlerinden biri olması hedefleniyor.

Kültür Merkezi  genç yeteneklere kendilerini geliştirebileceği  bir platform sunarken sanatsal faaliyetler içinde çok amaçlı salonlar ve atölye çalışmaları için özel alanlar barındıracak. Ayrıca vatandaşlarında kullanıma açık sosyal alanlarıyla merkezin, Karacabey’de hem sanata hem de sosyal hayata yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

“Karacabeyliler için yeni bir buluşma noktası oluşturmayı hedefliyoruz”

Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, kültür merkezinin ilçenin sosyal hayatına katkıları hakkında yaptığı açıklamada, “İlçemize kazandırılan bu tesis, Karacabey’in kültürel ve sanatsal gelişimine katkı sağlayacak önemli bir projedir. Bu merkez sayesinde sanat ve kültürün her dalına ev sahipliği yaparak, Karacabeyliler için yeni bir buluşma noktası oluşturmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER