Bursaspor

Karacabey'e Bursaspor meydanı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, projesi tamamlanan ve ilerleyen günlerde yapımına başlanacak kent meydanına “Bursaspor Meydanı” isminin verileceğini bildirdi.

Karacabey'e Bursaspor meydanı
14-06-2016 19:09

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Büyükşehir Belediyesince Karacabey’de verilen iftarda konuşan Özkan, Karacabey’de tüm Bursa’nın takdir ve hayranlıkla izlediği ekonomik, kültürel ve sportif ivmelenme yaşandığını belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir ile Karacabey Belediyelerinin güçlü bir birliktelik örneği sergilediğini vurguladı. Toplumun kalkınması adına tüm projeleri tek tek hayata geçirdiklerini vurgulayan Altepe, Longoz ve Kocaçay Deltası’nda Büyükşehir Belediyesince yapılacak yatırımlar için proje çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını kaydetti.

Özkan da yakın zamanda inşaatına başlanacak hükümet binası arkasındaki kent meydanına Bursaspor Meydanı isminin verileceğini belirtti.

Programa, Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER