Bursaspor

Kasımpaşa maçı kritik!

Bursaspor'un bu hafta oynayacağı Kasımpaşa karşılaşması bir çok açıdan kritik anlam taşıyor.

Kasımpaşa maçı kritik!
21-10-2015 12:33

Süper Lig'de 8 haftada alınan 5 mağlubiyet Bursaspor'un hedefinden sapmasına neden oldu.

Yeşil beyazlıların bu süreçte 3 galibiyette kalması hedefin tekrardan gözden geçirilmesini düşündürüyor.  Takımın 9 puanda kalması, hemen hemen her maçta gol yemesi ve uyumsuz takım oyunu problemin baş sebebi olarak gözüküyor. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın ligde 8 hafta geride kalmasının ardından hala uyum süreci yaşıyoruz açıklamaları camiayı tatmin etmiş gibi görünmüyor.

Antalyaspor karşılaşması sonrası basın toplantısında konuşan Sağlam, Kasımpaşa maçı için rotasyon sinyali vermişti.

Ayrıca Sağlam "Burada inancımızı kaybettiğimiz zaman bizim açımızdan da durmanın bir anlamı olmaz. Kimseyi kandırmanın bir anlamı yok. 8. hafta geride kaldı. İnişli çıkışlı bir grafik ortaya koyuyoruz. Bizim de kabul ettiğimiz bir durum değil. " ifadelerini kullanarak net konuşmuştu.

Şimdi takımda kimlerin bu rotasyona dahil olacağı konuşuluyor.

Bu anlamda takımda Jorquera'nın kart cezası nedeniyle oynayamayacak olması rotasyona girecek ilk isim olan Şilili oyuncuyu bu değişimden şimdilik ayrı tutuyor. 

Deplasmanda oynanacak olan Kasımpaşa karşılaşmasının sonucuna göre Bursaspor'da taşların yerinden oynayacağı ve takım ile ilgili yeni adımların da atılabileceği ifade ediliyor.

Bursa.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER