AsayiÅŸ

Kayıp hemşireyi arama çalışmaları 45’inci gününde devam ediyor

Siirt’in Pervari ilçesinde 45 gün önce Müküs Çayı’na düşen arkadaşını kurtarmak isterken akıntıya kapılarak kaybolan hemşire Eyüp Güneş’i arama çalışmaları devam ediyor.

Kayıp hemşireyi arama çalışmaları 45’inci gününde devam ediyor
26-07-2022 01:13

Siirt’in Pervari ilçesi BeÄŸendik beldesi yakınlarında 45 gün önce piknik yaptıkları sırada ayağı kayarak Müküs Çayı’na düÅŸen hemÅŸire Halime TimurtaÅŸ’ı kurtarmak için girdiÄŸi suda akıntıya kapılan hemÅŸire Eyüp GüneÅŸ’in bulunması için aramalar sürüyor.

Akıntıya kapılan GüneÅŸ’in bulunması için çalışmalar, Müküs Köprüsü’nden Çetin Barajı ve Hidroelektrik Santrali (HES) bölgesine kadar yaklaşık 30 kilometrelik bölgede yürütülüyor. Van Jandarma Sualtı Arama ve Kurtarma, Elazığ Polis Sualtı Arama ve Kurtarma görevlileri ile Siirt jandarması, UMKE ve güvenlik korucularından oluÅŸan 130 kiÅŸilik ekip; GüneÅŸ’e ulaÅŸmak için su altındaki aÄŸaçlık ve kayalık alanları kontrol ediyor. Ekipler, çayın Çetin Baraj Gölü’yle birleÅŸtiÄŸi noktada da dalış gerçekleÅŸtiriyor. Söz konusu bölgede su altı ve üstünde arama yapan ekipler, bölgedeki kayalık ve aÄŸaçlık alanlarda da faaliyetlerini sürdürüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER