AsayiÅŸ

Kemik kanserini yendi, trafik kazasında yaşam savaşını kaybetti

Edirne'de halk pazarına giderken yolun karşısına geçmek istediği sırada beton mikserinin üzerinden geçmesi sonucu ağır yaralanan 38 yaşındaki 1 çocuk annesi Gülten Denkten, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 10 yıl önce yakalandığı ölümcül kemik kanserini yendiği belirtilen Denkten’ın ölümüne ilişkin kaza yerindeki mikser sürücü ile birlikte 2 aracın daha sürücüleri gözaltına alındı.

Kemik kanserini yendi, trafik kazasında yaşam savaşını kaybetti
05-12-2015 19:22

Kaza dün, TalatpaÅŸa Mahallesi Saraçlar Caddesi’nde kurulan Ulus pazarı yakınlarında meydana geldi. Pazara gitmek için evinden çıkan 38 yaşındaki Gülten Denkten, Darülhadis Caddesi’ne geldiÄŸinde yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada 45 yaşındaki Tuncay Dernekçi yönetimindeki 01 CTB 88 plakalı beton mikseri Denkten’e çarparak üzerinden geçti. 

TrafiÄŸi düzenlemek için bulunan polis memurlarının ihbarı üzerine gelen saÄŸlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Denkten, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak yoÄŸun bakıma alındı. Vücudunda ağır ezilmeler meydana geldiÄŸi belirtilen Denkten dün gece yaÅŸam savaşını kaybetti.

3 SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Denkten’in ölümün ardından hazırlanan trafik raporu ve güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesinin ardından serbest bırakılan beton mikser sürücüsü Tuncay Dernekçi’nin yanı sıra kazayla ilgisi olabileceÄŸi düÅŸünülen 22 M 007 plakalıminibüs sürücüsü Naci Göksu ve 22 HV 392 plakalı hafif ticareti aracın sürücüsü Nesim Işık da gözaltına alındı.

KEMÄ°K KANSERÄ°NÄ° YENMÄ°Åž

Kazada hayatını kaybeden Gülten Denkten’in 10 yıl oÄŸluna hamile olduÄŸu sırada kemik kanseri olduÄŸu ve tedavi gördüÄŸü süreçte eÅŸinden boÅŸandığı öÄŸrenildi. YoÄŸun kemoterapiye raÄŸmen çocuÄŸunu dünyaya getiren Denkten’in kanser tedavisine cevap vererek bir süre sonra hastalığı yendiÄŸi belirtildi. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bu sabah otopsisi yapılan Denkten’in yarın LalapaÅŸa Ä°lçesi’nde topraÄŸa verileceÄŸi bildirildi. Olayla ilgili baÅŸlatılan soruÅŸturma sürüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER