Bursa

Kendisine ‘Bundan Çoban Bile Olmaz’ diyen kişi AKP’ye geçti

Yeniden Refah Partisi’nden istifa edip AKP’ye katılan Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, akıllara AKP’li belediye başkanının kendisi hakkında söylediği “Bundan çoban bile olmaz” sözünü getirdi.

Kendisine ‘Bundan Çoban Bile Olmaz’ diyen kişi AKP’ye geçti
14-08-2024 17:49
15-08-2024 10:04

AKP’nin 23. kuruluş yıldönümü, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın da katılımıyla Mardin’de yapılan bir etkinlikle kutlandı. Etkinlikte, geçmişte Yeniden Refah, İYİ Parti ve DEM Parti’de bulunan ve AKP’ye geçen belediye başkanı ve milletvekillerine rozet takıldı.

Rozet takılanların arasında göze çarpan isimlerin başında Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar geliyor. Akpunar, "Gördüğüm lüzum üzerine mensubu olduğum Yeniden Refah Partisinden istifa ettiğim bilgisini sizlerle paylaşmak istiyorum” diyerek istifa etmişi.

AKP'Lİ BAŞKAN: ÇOBAN BİLE OLMAZ

AKP’li Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye başkanı olmak için AKP’li rakibiyle yarışan Akpunar için sert sözler kullanmıştı. Sekmen, seçim kampanyası sırasında Akpunar için isim vermeden "O arkadaşımızdan belediye başkanı olmaz, hatta çoban bile olmaz" sözlerini kullanmıştı.

Emrullah Akpunar ise Aziziye’de seçimi kazanmasının ardından bu sözlere, çoban kıyafeti giyip ilçede dolaşarak tepki göstermişti. Akpunar şimdi ise AKP'ye geçti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER