Gündem

Kılıçdaroğlu: "Bana kurşun atıldı"

CHP lideri Kılıçdaroğlu cenaze namazından sonra yapılan protestolar için basın toplantısı düzenledi.

Kılıçdaroğlu:
08-06-2016 19:21

'Ben bunlara pabuç bırakmam' diyen Kılıçdaroğlu, cenazede yanından geçen bir kişinin kendisine kurşun attığını da belirtti. Atılan kurşunu basın mensuplarına gösterdi.

Beni üzen nokta şu, şehidimiz var cenaze namazı kıalcağız, Ramazan ayındayız. Polis bizim polisimiz, şehit bizim şehidimiz. Bizim güvenliğimiz için canını feda eden polislere borcumuzu ödemeyelim mi? Şehit cenazelerine katılmak benim için namus borcudur.

"Cenaze namazına katılmayın, protesto edilirsiniz, yumurta atarlar. diyorlar ben bunlara pabuç bırakmam. Cemaate saygım var. Aralarına katılan 5 -6 kişi cemaati provake etmeye kalkıştı. Camide siyaset yapılmaz."

"BANA KURŞUN ATILDI"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Namaz sonrası, sürekli bağıran bir kişi, benim önümden geçerken bir kurşunu bana atmıştır" dedi.

"Protokolün arkasında bulunan bir kişi yanıdan geçerken bana kurşun atmıştır."

"Bu kişi eski umhurbaşkanının önünden, Başbakan'ın önünden, İçişleri Bakanı'nın önünden geçecek. Benim önümden geçerken kurşun atacak." olacak şey değil."

Ben ülkemi seviyorum insanımı seviyorum onlar için öleceksem canımı feda ederim ama güvenlik ne yapıyor? Bundan sonra kendi önlemimiz kendimiz alacağız."

Bu ülke sahipsiz değil.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER