Gündem

Köpek beslemesinden şikayet eden kişinin evini yaktı

Köpek beslemesinden şikayet eden kişinin evini yaktı
11-09-2021 19:47

Köpek beslemesinden ÅŸikayet eden kiÅŸinin evini yaktı

Zonguldak'ta, Ayfer Serpil Alpay’ın oÄŸluyla birlikte kiracı olarak oturduÄŸu iki katlı ev, yangında kullanılmaz hale geldi. Ev sahibi K.E.’nin (75) bir gün önce, köpek beslemesinden ÅŸikayetçi olup tartıştığı K.K. (33), evi yaktığı iddiasıyla gözaltına alındı.

MithatpaÅŸa Mahallesi Yıldız Tepe Sokak'ta saat 02.00 sıralarında iki katlı evde çıkan yangında, Ayfer Serpil Alpay ile oÄŸlunun yaÅŸadığı ev yandı. Yangına uykuda yakalanan Alpay ile oÄŸlu son anda kurtuldu. Ä°tfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saatlik çalışmasıyla söndürülen yangında ev tamamen yandı. OÄŸluyla sokakta kalan Ayfer Serpil Alpay'a komÅŸuları sahip çıktı.

Polis, yangını çıkardığı iddiasıyla aynı mahallede yaÅŸayan K.K.'yi gözaltına aldı. K.K.'nin emniyetteki iÅŸlemleri devam ederken mahalleli karakola giderek ÅŸikayetçi oldu.

K.K.'nin beslediÄŸi köpek nedeniyle dün evin sahibi K.E. ile tartıştığı ve evini ateÅŸe vereceÄŸini söylediÄŸi iddia edildi. Ev sahibi K.E. can güvenliklerinin olmadığını ve korkudan geceleri uyuyamadıklarını söyledi. K.K.'nin uzun zamandır kendilerini tehdit ettiÄŸini anlatan K.E., "Bize hakaretler ve küfürler ediyordu. Polis geldi. Ben kriz geçirip hastaneye kaldırıldım. Gece de yangını çıkardı. 'Evinizi yakacağım' diye bizi tehdit ediyordu. Gece de bu olay meydana geldi" dedi.

TÜM BÄ°RÄ°KÄ°MÄ° YANGINDA KÜL OLDU 

Evde kiracı olan Ayfer Serpil Alpay, yangında tüm birikimini kaybettiÄŸini söyledi. Çaresiz kaldıklarını anlatan Alpay, "Dün öÄŸlen baÅŸladı bu olay. KomÅŸumuzu tehdit etti. Burada herkese küfredip taciz ediyordu. Gün boyu evleri yakacağını söylüyordu. O ailenin yan tarafımda bulunan baba evini tutuÅŸturdu. Ben de yan dairede kiracıydım. ÇocuÄŸum uyuyordu. Ayak seslerini duydum. Camdan bakınca alevleri gördüm. OÄŸlum uyuyordu. AteÅŸ alınca koÅŸarak kaçtı. Karanlık olduÄŸu için seçemedim ama oydu. Ben çıkamadım zaten komÅŸularım çıkardı. Kaldım dışarıda. Devletimiz illaki bir yardım edecektir bizlere" diye konuÅŸtu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER