AsayiÅŸ

Korkunç cinayetle ilgili bir şüpheli gözaltına alındı

Manisa’nın Kula ilçesinde dün akşam saatlerinde yol kenarında boğazı kesilmiş halde bulunan erkek cesedi ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında bir şüpheli gözaltına alındı.

Korkunç cinayetle ilgili bir şüpheli gözaltına alındı
20-05-2017 14:12

Kula Ä°lçe Emniyet MüdürlüÄŸü ekipleri, dün akÅŸam saatlerinde eski Selendi yolu üzeri Asri mezarlık civarında yol kenarında boÄŸazı kesilmiÅŸ bir erkek cesedi bulunmasıyla ilgili yaptığı geniÅŸ çaplı operasyonda bir kiÅŸiyi gözaltına aldı. Cansız bedeni bulunan Ali Sarı ile önceden aralarında husumet olduÄŸu iddia edilen K.S. polis ekipleri tarafından ÅŸüpheli olarak gözaltına alındı. SaÄŸlık iÅŸlemleri tamamlanan ÅŸüpheli K.S., sorgulanmak üzere Kula Ä°lçe Emniyet MüdürlüÄŸüne getirildi. Olayla ilgili geniÅŸ çaplı soruÅŸturmanın devam ettiÄŸi öÄŸrenildi.

Edinilen bilgiye göre eski Selendi yolu üzeri Asri mezarlık civarında yol kenarında boÄŸazı kesilmiÅŸ bir erkek cesedi bulunmuÅŸtu. Olay yerinde yapılan incelemede cansız bedeni bulunan Ali Sarı’nın, olay yerinden yaklaşık 50 metre kadar uzaklıkta aracının olduÄŸu, araç içerisindeki kan izlerinden dolayı boÄŸuÅŸma yaÅŸandığı ve cesedi bulunan Ali Sarı’nın cinayete kurban gittiÄŸi öÄŸrenilmiÅŸti.

(Hasan YiÄŸen/Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER