Gündem

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel mazbatasını alarak göreve başladı

Kuşadası'nın yeni Belediye Başkanı Ömer Günel, İlçe Seçim Kurulu’ndan bugün önce mazbatasını, ardından da başkanlık görevini devraldı.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel mazbatasını alarak göreve başladı
05-04-2019 22:05

Düzenlenen bir törenle Özer Kayalı’dan görevi devralan Ömer Günel, KuÅŸadası Belediyesi önünde bir konuÅŸma yaptı. BaÅŸkan Günel, “KuÅŸadası bize bir ödül vermedi. KuÅŸadası bize bir görev verdi. Biz bu görevin bilinci ve sorumluluÄŸu içerinde çok çalışacağız” dedi. KuÅŸadası’nda Ömer Günel dönemi resmen baÅŸladı. 31 Mart yerel seçimlerinde KuÅŸadası Belediye BaÅŸkanı olarak seçilen Ömer Günel mazbatasını aldı. CHP KuÅŸadası Ä°lçe BaÅŸkanı Mehmet Gürbilek, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda KuÅŸadalı ile birlikte Ä°lçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını alan BaÅŸkan Günel daha sonra KuÅŸadası Belediyesi BaÅŸkanlığı makamında Özer Kayalı’dan görevi devraldı. Devir teslim töreninde konuÅŸan Özer Kayalı, görev yaptığı beÅŸ yıllık süreçte KuÅŸadası’nı daha iyi bir noktaya getirmek için çalıştıklarını belirterek KuÅŸadası’nın yeni Belediye BaÅŸkanı Ömer Günel’e görevinde baÅŸarılar diledi.
KuÅŸadası Belediye BaÅŸkanı Ömer Günel, görevi devralmasının ardından KuÅŸadası Belediyesi önünde personele ve KuÅŸadalılara seslendi. Kendilerini böylesine güzel bir günde yalnız bırakmadıkları için törene katılanlara teÅŸekkür eden BaÅŸkan Günel, üstlendiÄŸi sorumluluÄŸun farkında olduÄŸunu ifade etti. KuÅŸadası’nda hizmet döneminin baÅŸladığını vurgulayan Günel, “Bizim için önemli olan tek ÅŸey KuÅŸadası halkının memnuniyeti ve mutluluÄŸudur. Güçlü bir KuÅŸadası ve güzel bir gelecek yaratma hedefinde ve isteÄŸindeysek bunun özü güçlü belediyeden geçiyor. Güçlü belediye olabilmek için de birbirimize bir aile gibi sarılacağız. Bundan sonra KuÅŸadası’nın sorunları hepimizin sorunlarıdır. KuÅŸadası bize bir ödül vermedi. KuÅŸadası bize bir görev verdi. Bu görevin bilinci ve sorumluluÄŸu ile Belediye çatısı altındaki tüm arkadaÅŸlarımla, BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanımla ve BüyükÅŸehir Belediyesi çalışanları ile bundan böyle tek görevimiz KuÅŸadası’nı ayaÄŸa kaldırmak olacaktır” dedi.

KuÅŸadası’nın sezona hazırlanması gereken bir kent olduÄŸunu ve bu nedenle bir an önce çalışmaya baÅŸlamak gerektiÄŸine dikkat çekerek tebrikleri Pazartesi ve Salı günü Kervansaray’da kabul edeceÄŸini ifade etti. BaÅŸkan Günel “Beni ÇarÅŸamba’dan itibaren bulamazsınız. ÇarÅŸamba’dan itibaren sokaktayım. Belediye BaÅŸkanının makamı olmaz. Belediye baÅŸkanının makamı sokaktır. Bugüne kadar hep söyledim. Bir kez daha söylemek istiyorum. Siz bana gelmeyin. Ben size geleceÄŸim” diye konuÅŸtu. BaÅŸkan Günel, törenin ardından KuÅŸadalılarla birlikte Atatürk Meydanı’na giderek Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER