Gündem

Lüks aracın 4 lastiğini çalıp, kaldırım taşı üzerinde bıraktılar

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde park halindeki lüks aracın 4 lastiği jantlarıyla birlikte çalındı.

Lüks aracın 4 lastiğini çalıp, kaldırım taşı üzerinde bıraktılar
09-04-2022 16:18

MuratpaÅŸa ilçesinde yazılım uzmanı Özgür Kömez, lüks aracını gece saat 00.30 sıralarında her gün olduÄŸu gibi aynı yere park edip evine çıktı. Sabah komÅŸularının arayıp otomobilinin dört lastiÄŸinin de jantlarıyla çalındığını haber vermesi üzerine olay yerine gelen Kömez, ÅŸaÅŸkınlık yaÅŸadı.

Durumun 112 Acil ÇaÄŸrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, parke taÅŸları üzerinde duran araçta parmak izi incelemesi yaptı. Polis lastiklerin yüklendiÄŸi beyaz araçtaki ÅŸüpheli ya da ÅŸüphelileri yakalamak için çalışma baÅŸlattı.

FÄ°YATI 25 BÄ°N TL'YÄ° BULUYOR

Lastik ve jantların fiyatının yaklaşık 25 bin TL’yi bulduÄŸu öÄŸrenildi. Hırsızların birkaç bijon somununu olay yerinde bıraktıkları görüldü.

''GÜNDÜZ ÇALMIÅžLAR''

Özgür Kömez, aracını genelde her gün aynı yere park ettiÄŸini dile getirerek, “Gece saat 00.30 sıralarında aracımı buraya park ettim. Aracımın lastiklerinin çalındığını sabah komÅŸularımın aramasıyla öÄŸrendim. Lastikleri sökmüÅŸler ve aracımı bu durumda bırakmışlar. Bir komÅŸumuz fotoÄŸrafını çekmiÅŸ, 08.00 gibi ÅŸüphelilerin araca taşırken lastikleri fotoÄŸrafları var. Gündüz yapılmış nasıl bir ruh halidir. Lastiklerim yeniydi jantlar saÄŸlamdı. Aynı marka bir araca yüklenmiÅŸ lastiklerim. O arabayı alabilecek güçteki biri o jantları alamadı mı acaba. Gündüz ve bu kadar lüks bir araçla çalınması ilginç” diye konuÅŸtu. (Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER