AsayiÅŸ

Lüks sitenin havuzuna düşen 3 yaşındaki çocuk boğuldu

İstanbul Beylikdüzü’nde lüks villaların bulunduğu bir sitenin havuzuna düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Lüks sitenin havuzuna düşen 3 yaşındaki çocuk boğuldu
15-05-2017 19:23

Edinilen bilgilere göre olay Pazar sabahı Gürpınar’da lüks villaların bulunduÄŸu bir sitede yaÅŸandı.

Site görevlisi olarak çalışan Keskin ailesinin 3 yaşındaki çocukları Emre, annesinin ve babasının bir anlık dikkatsizliÄŸinden faydalanarak evden çıktı. Sitenin havuzuna doÄŸru ilerleyen minik Emre, suya düÅŸtü. Yaklaşık 10 dakika sonra Emre’nin evde olmadığını fark eden anne Elmas Keskin ve baba Ergin Keskin, telaÅŸla aramaya baÅŸladı. Evin balkonuna çıkan abi Emrah Keskin ise bu sırada kardeÅŸinin havuzda yüzüstü yatmakta olduÄŸunu gördü.

YAÅžAM MÜCADELESÄ°NÄ° KAYBETTÄ°

Minik Emre, hemen havuzdan çıkartıldı. Evdekilerin ilk müdahalesinin ardından olay yerine gelen ambulansla hastaneye sevk edildi. YoÄŸun bakımda tedavi gören minik Emre, bu sabah yaÅŸam mücadelesini kaybetti. Emre’nin ölümü yakınlarını ve ailesini yasa boÄŸdu. Minik Emre’nin Adli Tıp Kurumu’ndaki iÅŸlemlerin ardından Samsun’da topraÄŸa verileceÄŸi öÄŸrenildi.

AKILLARA PAMÄ°R’Ä° GETÄ°RDÄ°

Gürpınar’da yaÅŸanan olay, akıllara Zekeriyaköy’de komÅŸu villanın havuzunda boÄŸulan Pamir Dikdik’i getirdi. 4 Nisan 2014’te Zekeriyaköy’de yaÅŸanan olayda anne ve babası uyurken dışarı çıkan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik, yan villanın havuzunda ölü olarak bulunmuÅŸtu. Sosyal medyada da yapılan çaÄŸrılarla, Pamir yüzlerce kiÅŸi tarafından aranmış, jandarma, itfaiye ve AKUT ekipleri de seferber olmuÅŸtu. Pamir’in ölümünün ardından Ä°stanbul Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı soruÅŸturma baÅŸlatmıştı.

(Alper Korkmaz - Volkan Kayalar / Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER