Gündem

Mahallede pompalı tüfekle 9 kişiyi yaralayan 3 zanlı tutuklandı

Adana’da 3’ü çocuk 9 kişinin yaralanmasına neden olduğu 2’si çocuk 3 kişi tutuklanırken 3 zanlı da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mahallede pompalı tüfekle 9 kişiyi yaralayan 3 zanlı tutuklandı
13-06-2020 12:51

Edinilen bilgiye göre olay, 9 Haziran Salı günü merkez Seyhan ilçesine baÄŸlı 19 Mayıs Mahallesi’nde meydana geldi. Ä°ddiaya göre, G.Y. (17) akÅŸam saatlerinde elinde pompalı tüfekle mahalleye girerek küfür etmeye baÅŸladı. Mahalledekilerin kendisine tepki vermesi üzerine, G.Y. ile mahalle sakinleri arasında tartışma çıktı. Kısa süre sonra G.Y.’nin yakınları Tarık K. (19), Gazi Y. (17), PeriÅŸan Y. (54), BektaÅŸ Y. (40), Tarık K. (19), G.Y. (17) ve Onur T.’nin de (25) olaya karışmasıyla, tartışma kavgaya dönüÅŸtü. Bu sırada G.Y., elindeki pompalı tüfeÄŸi rastgele ateÅŸlemeye baÅŸladı. Tüfekten çıkan saçmalarla 3’ü çocuk 9 kiÅŸi yaralandı. Olayın faili 6 kiÅŸi hızla olay yerinde kaçtı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil ve polis ekibi sevk edildi. SaÄŸlık ekipleri, ilk müdahalelerinin ardından yaralıları ambulanslarla çeÅŸitli hastanelere kaldırdı. Olay yerine gelen Adana Emniyet MüdürlüÄŸü AsayiÅŸ Åžube MüdürlüÄŸüne baÄŸlı Cinayet Büro AmirliÄŸi ekipleri ise ara sokaklara kaçan ÅŸüphelileri tek tek yakaladı. Olayın, taraflar arasındaki eski bir kavgadan dolayı yaÅŸandığı öne sürüldü.
Emniyetteki iÅŸlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ÅŸüphelilerden Gazi Y., PeriÅŸan Yanar ile G.Y. ‘yaralama’ suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Onur T. ve Tarık K. adli kontrol ÅŸartıyla BektaÅŸ Y. ise ev hapsi tedbiriyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER