AsayiÅŸ

Malatya’da silahlı bıçaklı kavga: 1 yaralı, 3 gözaltı

Malatya’da akşam saatlerinde yaşanan silahlı bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. 3 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili bir şahıs, manav tezgahının altında yakalandı.

Malatya’da silahlı bıçaklı kavga: 1 yaralı, 3 gözaltı
19-03-2018 13:09

Edinilen bilgilere göre Akpınar Meydanı’nda baÅŸlayan ve Yenihamam Mahallesi Mücevher Sokak’ta devam eden olayda iki kiÅŸi arasında henüz bilenmeyen bir nedenden kavga çıktı. YaÅŸanan kavga da Y.Y. (21) bıçakla yaralandı. Yaralı ÅŸahıs çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Malatya EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekipleri olay yerinden kaçan H.H.D.’yi kısa süre içerisinde yakalayarak gözaltına aldı. Bir süre sonra yaralı olan Y.Y.’nin yakını olduÄŸu iddia edilen G.S. ve O.A., olay yerine gelerek pompalı tüfeklerle havaya ateÅŸ açtı. Åžahıslar polislerin gelmesi üzerine olay yerinden kaçtılar.

KOVALAMACA MANAV TEZGAHINDA BÄ°TTÄ°

Polis ekiplerinin çalışması sonucu G.S. ve O.A.’nın sebze pazarına doÄŸru kaçtığı öÄŸrenilirken ÅŸahısların peÅŸine düÅŸen ekipler burada yaptığı aramada G.S.’yi yi pazar içindeki bir manav tezgahının altında 4 adet pompalı tüfek kartuÅŸu ile birlikte yakaladı.
Havaya ateÅŸ açtığı iddia edilen O.A. da yine aynı sokak içerisinde pompalı silah ile birlikte yakalanırken polis ekiplerince olay yerinde yapılan incelemede 4 adet dolu tüfek kartuÅŸu bulundu. Olayla ilgili soruÅŸturma baÅŸlatıldı.
(Hasan Eryılmaz/İHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER