Magazin

MasterChef Duygu aldatıldığı nişanlısına geri döndü

MasterChef Türkiye yarışmasında nişanlısı tarafından ihanete uğradığını itiraf eden Duygu Acarsoy, katıldığı YouTube kanalında nişanlısı ile barıştığını ve yakın zamanda evleneceğini söyledi.

MasterChef Duygu aldatıldığı nişanlısına geri döndü
12-10-2020 18:38

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmacılarından Duygu Acarsoy, program çekimlerinde evlilik hazırlığı yaptığı niÅŸanlısı tarafından aldatıldığını hatta bunu da ikinci kadının aramasıyla öÄŸrendiÄŸini söyledi. Hikayesiyle herkesi derinden sarsan Duygu Acarsoy, geçtiÄŸimiz günlerde eski MasterChef yarışmacılarından Berk Ä°lter'in YouTube kanalına konuk olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"NÄ°ÅžANLIMLA BARIÅžTIM, EVLENÄ°YORUZ"

Yarışmadan yemeÄŸine bilerek fazla tuz ekleyip elenen Duygu, bunu kariyeri için yaptığını söyledi. Özel hayatı hakkında samimi itiraflarda bulunan Acarsoy, "Ä°liÅŸkimde bir yanlış anlaşılma var. NiÅŸanlımın eski kız arkadaşı sabah erkenden beni arayıp 'Erkek arkadaşın seni benimle aldatıyor' dedi. NiÅŸanlımı arayıp 'Sen nasıl bir saçmalık yaptın?' diye sordum. ÇocuÄŸu hiç dinlemeden telefonu yüzüne kapattım ve yüzüÄŸü attım. Aradan birkaç gün geçip siniri yatıştıktan sonra beni niÅŸanlım aradı ve 'Bu durumun olmadığını ispatlayacağım' dedi. Kız ayrılmamız için gerçekten de böyle bir oyun yapmış. KeÅŸke önce birlikte olduÄŸum kiÅŸiyi dinleseydim. Orada bir hata yaptım. YüzüÄŸü tekrar taktım hatta yakında da evleniyorum. Pandeminden dolayı düÄŸün yapmayacağız sadece nikah ve ardından yemek vereceÄŸiz. Bu olayın kurgu olma durumu yok zaten" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER