Gündem

Melih Gökçek'in attığı tweet, sosyal medyada büyük tepki topladı

Elazığ merkezli olarak meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in attığı bir tweet sosyal medyada büyük tepki topladı.

Melih Gökçek'in attığı tweet, sosyal medyada büyük tepki topladı
25-01-2020 13:25

Dün akÅŸam Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yerin 10 kilometre derinliÄŸinde gerçekleÅŸen ve çevre illerde de hissedilen depremde ÅŸu anki rakamlara göre, 21 kiÅŸi hayatını kaybederken 1030 kiÅŸi de yaralandı. Ekiplerin bölgede arama-kurtarma çalışmaları devam ederken, sosyal medyada deprem en çok konuÅŸulan konulardan biri oldu.

YaÅŸanan depremin ardından Ankara eskiBüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Melih Gökçek'in 2006 yılında hayatını kaybeden eski BaÅŸbakan Bülent Ecevit'le ilgili attığı tweet, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Gökçek'in merhum Ecevit ve hükümetini hedef alarak attığı tweete onlarca sosyal medya kullanıcısı "Böyle bir günde siyaset mi yapılır?", "Millet can derdinde siz reklam", "SavaÅŸ, acı, ölüm-kalım fark etmeksizin siyasetin peÅŸindesiniz", "Vicdansızsınız" diyerek ateÅŸ püskürdü.

Melih Gökçek'in tepki çeken tweetinde ÅŸu ifadeler yer aldı:

"Gayem siyaset yapmak deÄŸil. Sadece bir gerçeÄŸi vurgulamak. Ecevit döneminde gece deprem olmuÅŸ, biz Ankara Belediyesi olarak yardımlarımızı Sakarya'ya kadar yetiÅŸtirmiÅŸken, Ecevit sabah açıklamasında bölgelerin tamamıyla irtibat kuramamıştı. Ya bugünkü devletin müthiÅŸ müdahalesi"

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER