Spor

Milli maç Konya'ya alındı!

Bursa'da büyük heyecanla beklenen stadyum açılışı UEFA'ya takıldı. Hem Bursaspor, Eskişehirspor maçı hem de İzlanda Milli maçı için onay çıkmadı.

Milli maç Konya'ya alındı!
09-09-2015 12:42

UEFA stadyum denetleme başkanı Trgre Borno'nun stadyum yaptığı denetlemelerde Bursaspor ve Milli takım maçlarının oynanmayacağı rapor edildi.

Denetleme sonucuna göre Bursaspor'un 28 Eylül'de Eskişehirspor ve Türk Milli Takımının 13 Ekim'de İzlanda ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası Elemeleri maçı için heyetten izin çıkmadı.

Türkiye Futbol Federasyonu da UEFA'dan gelen bu rapor üzerine Türkiye-İzlanda maçının Timsah Arena yerine Konya Torku Arena'da oynanmasını kararlaştırdı.

Fakat TFF'nin bu kararına rağmen milli maçın oynanacağı şehrin Bursa olarak açıklanması nedeniyle UEFA tarafından Atatürk Stadı'na alınması yönünde bir tavsiye kararı çıkabilir.

UEFA'nın vereceği karara göre Şehir olarak Bursa ve Stadyum olarak Timsah Arena'yı maçın oynanacağı yer olarak gösteren TFF'ye UEFA'nın Bursa'da bir stadyum daha olmasından dolayı milli maçın Atatürk Stadı'nda oynanması yönünde karar verebileceği öğrenildi. Ancak TFF milli maç için UEFA'ya verilen listede Bursa Atatürk Stadyumunun olmadığı da belirtildi.

Konu hakkında resmi açıklama yapılması bekleniyor. 

Bursa.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER