Bursa

Minik Ela’nın ailesinden Başkan Aktaş’a teşekkür

Tüm İnegöl’ün uygun donörü bulabilmek için seferber olduğu lösemi hastası minik Ela’nın ailesi, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür etti.

Minik Ela’nın ailesinden Başkan Aktaş’a teşekkür
16-06-2017 18:45

Yakalandığı lösemi hastalığı nedeniyle yaÅŸam savaşı veren 5 yaşındaki Ela Giden TaÅŸçı için iki haftadır Ä°negöl’de oluÅŸturulan kamuoyu, yüzlerce vatandaşın donör olabilmek için kan bağış standına akın etmesini saÄŸladı. GeçtiÄŸimiz hafta yapılan kan bağışı ve kök hücre numune testi için 7-8-9 Haziran tarihleri arasında kurulan Kızılay çadırına ilçe halkı adeta akın ederken, yoÄŸun katılımdan dolayı ekipler Cumartesi ve Pazar günleri de bağışları kabul etti.

DESTEKLERÄ°NDEN DOLAYI TEÅžEKKÜR ETTÄ°LER

Minik Ela’nın dayıları Tayfur Akoy ve Müjdat Yılmaz, bu süreçte sosyal medyadan ve basından yaptığı çaÄŸrılarla 5 yaşındaki Ela Giden TaÅŸçı için ilçe halkına destek çaÄŸrıları yapan Belediye BaÅŸkanı Alinur AktaÅŸ’ı ziyaret ederek teÅŸekkür ettiler. Lösemi hastası yeÄŸenleri Ela’nın saÄŸlığına kavuÅŸması adına Ä°negöl Belediyesi’nin ve BaÅŸkan AktaÅŸ’ın büyük çaba harcadığını ifade eden Akoy ve Yılmaz, ilçe halkına da gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teÅŸekkürlerini sundular.

TEÅžEKKÜRÜ Ä°LE HALKI HAK ETTÄ°

Belediye BaÅŸkanı Alinur AktaÅŸ da minik Ela’nın bir an önce saÄŸlığına kavuÅŸması temennisinde bulunarak, teÅŸekkürü duyarlı Ä°negöl halkının hak ettiÄŸini dile getirdi. Ziyaret sırasında minik Ela’nın dayıları Tayfur Akoy ve Müjdat Yılmaz BaÅŸkan AktaÅŸ’a çiçek takdim etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER