Bursa

Mirzaoba Yörük Türkmen Şenliği'nin 14'üncüsü düzenlendi

BURSA'da Mudanya Belediyesi’nin, geleneksel hale getirdiği Yörük Türkmen Şenliği’nin 14'üncüsü tamamlandı. Mudanya Belediyesi’nin, Mirzaoba Mahallesi’nde geleneksel hale getirdiği Yörük Türkmen Şenliğ

Mirzaoba Yörük Türkmen Şenliği'nin 14'üncüsü düzenlendi
07-08-2023 15:31
07-08-2023 17:49

Hasan BOZBEY/BURSA,(DHA)-BURSA'da Mudanya Belediyesi’nin, geleneksel hale getirdiği Yörük Türkmen Şenliği’nin 14'üncüsü tamamlandı.
Mudanya Belediyesi’nin, Mirzaoba Mahallesi’nde geleneksel hale getirdiği Yörük Türkmen Şenliği’nin 14'üncüsü bu yıl da coşkulu bir etkinlikle tamamlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikler, Mudanya Bandosu’nun ardından Mudanya Belediyesi Halk Dansları Topluluğunun performansıyla devam etti. Etkinliğin sonunda Bursa’nın sevilen seslerinden Mehmet Çevik sahne aldı. Mirzaoba Mahalle Muhtarı Şenol Durgut, Mudanya’nın değerlerini yaşatan Başkan Hayri Türkyılmaz’a teşekkür etti.
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise Mudanya’nın tarihine, gelenek ve göreneklerine sahip çıkarak, kültürel etkinliklerle yaşatmayı sürdüreceklerini dile getirirken, “Her mahallemizin değerlerini ortaya çıkarma konusunda çalışmalarımız sürüyor. Çok kültürlü bir kent olan Mudanya'mız, değerleriyle yaşıyor” ifadelerini kullandı. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER