Bursa

MODEF’in ziyaretçi sayısı ve hizmet kalitesi arttı

3-8 Nisan 2018 tarihlerinde İnegöl’de düzenlenen MODEF mobilya fuarına 19 bin 656 ziyaretçi geldi.

MODEF’in ziyaretçi sayısı ve hizmet kalitesi arttı
16-04-2018 18:54

Geçen yıl Mart ayında yapılan fuara kıyasla toplam ziyaretçi sayısında yüzde 4, yabancı ziyaretçi sayısı da yüzde 70 artış olurken, katılımcı firmalar doldurdukları ankette fuar süresince verilen hizmetin kalitesinin yükseldiÄŸini beyan ettiler.

Ä°negöl mobilyasının yurt içinde ve yurtdışında yer edinmesinde önemli rol oynayan 39. MODEF fuarına ilgi oldukça yüksek oldu. Fuar sonrasında Modef Fuarcılık Åžirketi Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte açıklama yapan BaÅŸkan Yavuz UÄŸurdaÄŸ, fuarın beklentilere cevap verdiÄŸini söyledi.

Yavuz UÄŸurdaÄŸ, önceki yıllarda sadece iç pazara yönelik düzenledikleri MODEF ilkbahar fuarında deÄŸiÅŸikliÄŸe giderek bu yıl ilk kez yabancı katılımcılara da davet gönderdiklerini belirterek, fuarda 69 ülkeden 863 yabancı ziyaretçiyi ağırladıklarını söyledi. UÄŸurdaÄŸ, “Fuarımıza Türkiye içinden de 17 bin 930 ziyaretçi geldi. Toplam ziyaretçi sayımız ise 19 bin 656 olarak gerçekleÅŸti. Böylece ziyaretçi hedefimize ulaÅŸtık. Geçen yıl Mart ayında yaptığımız fuar ile kıyaslandığımızda yerli ziyaretçilerin sayısında yüzde 4, yabancı ziyaretçi sayısında da yüzde 70 artış saÄŸlandı” dedi.

Fuarın ziyaretçi profili, sayısı ve iÅŸ baÄŸlantıları açısından bakıldığında maksimum fayda saÄŸladığını görmenin memnuniyetini yaÅŸadıklarını dile getiren BaÅŸkan Yavuz UÄŸurdaÄŸ, önceki yıllarda sadece sonbahar fuarında yabancı ziyaretçilere ağırlık verdiklerini hatırlatarak, “Katılımcılarımızdan ilkbahar fuarında da yabancı katılımcı gelmesi talepleri olunca bu yönde çalışma yaptık ve meyvesini aldık. Ä°negöl mobilyasının yurt dışı pazarda daha etkili olması için yürüttüÄŸümüz, ‘Ä°negöl dünya ile buluÅŸuyor’ projesi ve bu proje ile baÄŸlantılı olarak, farklı ülkelere yaptığımız ziyaretler, B2B çalışmaları etkili olmaya baÅŸladı. Gelecek yıllarda daha çok müÅŸteriye ulaÅŸmak için çalışmaya devam edeceÄŸiz” diye konuÅŸtu.

Katılımcı firmalar fuardan memnun

Yavuz UÄŸurdaÄŸ, fuar katılımcıları ile yapılan anketin sonuçlarını da deÄŸerlendirdi. Ankete katılan firmaların büyük çoÄŸunluÄŸunun yerli ve yabancı ziyaretçilerden memnun kaldıklarını dile getirdiklerini anlatan BaÅŸkan UÄŸurdaÄŸ, “Katılımcı firmalarımız, ziyaretçi sayısı ve kalitesindeki artıştan ve fuar süresince verilen hizmetlerin geçmiÅŸe oranla daha da iyileÅŸmesinden memnuniyetlerini dile getirdiler. Aldığımız olumlu tepkiler çalışma azmimizi daha da arttırdı. sektöründeki fuarların öncüsü olan MODEF gittikçe profesyonelleÅŸiyor” dedi.

Ä°HA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER