AsayiÅŸ

Motosiklet kullanımı arttı, eğitim ve denetimler sıklaştırıldı

Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından daha güvenli bir trafik ortamı oluşturmak amacıyla motosiklet sürücüleri denetlendi. Kask kullanımı, ehliyet, tescil plakası kullanımların vurgulandığı uygulamada, sürücülere tek tek durdurularak uyarıda bulunuldu.

Motosiklet kullanımı arttı, eğitim ve denetimler sıklaştırıldı
23-07-2022 22:02

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte hem bireysel hem de ticari amaçla trafikte motosiklet kullanımının arttığı gözlemleniyor. Karasu Ä°lçe Emniyet MüdürlüÄŸü, yaz aylarında motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerini arttırdı.

Karasu ilçesi Plaj Caddesi dörtyol ışıklar mevkiinde Karasu Ä°lçe Emniyet MüdürlüÄŸü Trafik Denetleme Büro AmirliÄŸi ekiplerince trafik denetim uygulaması gerçekleÅŸtirildi. Uygulama çerçevesinde motosiklet sürücüleri tek tek durduruldu ve güvenli trafik ortamı oluÅŸturmak amacıyla uyarılarda bulunuldu.


Ekipler tarafından sürücülerin ehliyetsiz ve tescil plakasız motosiklet kullanmamarı, kask kullanımına dikkat etmeleri noktasında vurgu yapıldı. Güvenli trafik ortamı oluÅŸturmak amacıyla eÄŸitim ve denetimlerin aralıksız devam edeceÄŸi belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER